1. "Áááchh Pane Tomlinsone"

16.2K 209 6
                                    

Dělala jsem sekretářku v jedné firmě.Nejlepší na tom bylo zě jsem měla děsně sexy šéfa.Nejhorší,že ani nevěděl že existuju.

"Sarah!dones mi ty smlouvy!"křil pan T.Tak hle jsem mu vždycky říkala za zády.
"Ano pane"řekla jsem.Popadla štos smluv a zanesla mu je na stůl do kanceláře.Když jsem se ale rozhlídla tak tu nikdo nebyl.Pokrčila jsem rameny a chtěla odejít,v tom se ale dveře zavřely a zamkly.Stál za nimy Pan Tomlinson.
"Ale ale Sarah myslíš si že jsem slepý?Pracuješ u mě už půl roku a já tě celou tu dobu sleduju.Vím jak ráda bys mě ojela,ale já ti pořád odolávám že!?"řekl a já na něj hleděla.Jak to mohl vědět?zas tak najevo jsem to nedávala.
"Nevím o čem to mluvíte pane"řekla jsem a začala couvat.

"Ale no ták Sarah nelži mi já to poznám.Neboj se mě neublížím ti chci ti jen splnit tvé přání.Mimochodem taky bych tě moc rád ojel"šeptne a já narazím zadkem do stolu už nemám totiž kam jít jak před ním couvám a on se ke mě pořád přibližuje.Dojde až ke mě a pohladí mě po vlasech.Celá se rozklepu.Jsem hrozně nažhavená.
"Ššš chci tě Sarah tak se nestyď a vem si mě"řekne a olízne mi ušní lalůček.Už to nevydržím.Vrhnu se na něj.Začnu ho vášnivě líbat a  on se mnou nadšeně spolupracuje.Naše jazyky spolu zápasí a já prohrávám jejich bytvu.Servu mu kravatu a začnu mu rozepínat knoflíky od košile.On ale taky nezůstává po zadu.Sundá mi mé černé sako a bílé tílko.Rozepne mi podprsenku a nechá mi ji spadnout na zem.

"Bože nechápu jak jsem se na tebe mohl jen koukat a ani se tě nedotknout jsi tak nádherná"šeptne a políbí mě.Já se do polibku usměju.Sundám mu košily a rozepnu mu kalhoty které mu i stáhnu.To samé následně on udělá  mě.oba dva tam stojíme jen se spodním dílem prádla.Přestane mě líbat .Zhodí věci ze stolu,svlíkne mi kalhotky a posadí mě nastůl.Roztáhne mi nohy a začne mě tam dole laskat jazykem a já jen slastně vzdychám.
"Och ano jo tam"vzdychám a držím ho za vlasy.On si napomáhá prstama.Různě jimi kroutí a zajíždí jimi dovnitř a ven.

"Jo!!"vykřiknu když vyvrcholím.Slezu ze stolu a otočím nás.

"Chcete taky pane?"zeptám se ho a zamrkám koketně řasama.

"Vykuř mi ho"řekne a já se zasměju.
Kleknu si před něj a stáhnu mu boxerky.Chytnu jeho chloubu do ruky a párkrát po ní přejedu.Musím uznat že ho má dost velkýho.Strčím si ho do pusy a začnu pumpoval hlavou dopředu a do zadu.Uslyším jak vzdychne.

"Jo přidej"
Párkrát mu objedu jazykem špičku a začnu pumpovat rychleji.za chvilku cítím jak mu v něm zaškube a on mi vyvrcholí do pusy.Já to všechno poslušně spolykám.Otřu si pusu a vztanu.

"To není všechno"řekne a otočí mě.

"Chytni se a pořádně se drž"řekne a přehoupne mě přes stůl.Já se pevně chytnu okrajů stolu a on se postaví za mě roztáhne mi nohy,uslyším jak si rozbaluje kondom,nasadí si ho a tvrdě do mě vnikne.Začne do mě přirážet.Já se držím pevně stolu jako klíště a vzdychám.On mě drží za zadek.Pleskne mě po něm a já sebou škubnu.Svoji pravou ruku přesune dopředu a vzrušuje mě a dráždí i z venku.vzdychám jako o život.

"No ták udělej se pro mě Sarah."říká mi do ucha a stále přiráží jako o život.Už to nevydržím.

"Ááách Pane Tomlinsone!!"vykřiknu a vyvrcholím.

"Bože Sarah"zakřičí on a během chvilky mě následuje.
Vyjde ze mě a kondom vyhodí do koše.Začneme se oba oblékat.
"Bylo to skvělé Sarah.Doufám že jsem splnil vaše sny"řekne a podívá se na mě.

"Ano to bylo.Tohle bylo lepší než moje představy  pane Tomlinsone."řeknu a mrknu na něj.On se jen usměje a já odejdu s kanceláře.

Tohle je moje první povídka +13.doufám že se vám líbyla a promiňte za chyby.:) *pajas* :)

jednodílovky +13Where stories live. Discover now