4. Bölüm : Dövme

4.3K 346 56
                                    

Sabah gözlerimi yatağımda açtığım zaman kocaman esnedim. Aşırı enerjik hissetmem dışında hiçbir sorun yoktu.

Yataktan çıkıp banyoya yöneldim. Rutin işlerimi hallettikten sonra dolaptan siyah bir büstiyer ve siyah bir kot şort aldım. Onları hızlıca aldıktan sonra banyoya yöneldim tekrar. Üzerimi giydikten sonra ateş kırmızısı saçlarıma ufak bir bakış atıp tarağı elime aldım. Saçlarımı sakince tarayıp hafif bir makyaj yaptım. Gözlerimi öne çıkarmıştı. Banyodan çıkıp yatağıma oturdum ve dolaptan aldığım çorapları giydim. Ardından siyah sporlarımı ayağıma geçirip kızları uyandırmadan çıktım.

Vücut ısım yüzünden üşümüyordum. Bu yüzden rahattım. Aşağı inince ufak bir ıslık çaldım. Bakışlar hızla bana dönerken sırıttım. "Vay, Josh! Bize kahvaltı mı hazırladın?"

"Baktım kızlardan bir hayır yok. Dedim iş başa düştü." dediği şeye ufak bir kahkaha attım. Ardından koltukta oturan Evren'in yanına oturdum. Kolları hızla beni sarınca yanağına ufak bir öpücük bıraktım.

"İkiz? Bu tatlı hallerin bana sökmez yalnız. Biliyorsun, değil mi? " Hızla yavru köpek bakışları atmaya başladım. "Ya... En sevdiğim ikizim... Böyle kalsam ne olur ki? Bana bakanları beraber döveriz olmadı. Şimdi üzerimi değişmeye üşenirim. Hem babam ne dedi? Kızı-"

"Kızımın ne giyeceği sizi ilgilendirmez."

Evren babamın sesini taklit ederken hepimiz kahkahalara boğulduk. Çok ses çıkarmış olacağız ki kızlar kalkmıştı.

"Peki, kalsın." dedi Evren isteksizce. Yanağına bir kez daha öpücük kondurup diğerlerine baktım.

Josh ve Flora sessizce masayı hazırlarken Olga kitap okuyordu, Rafael ise Olga'yı kesmekle meşguldü. Lider de merdivenden inerken tam kadroyduk. Dakikalar sonra masa hazırdı. Hepimiz masaya geçtik. Yine ve yeniden sandviç vardı.

"Biz her sabah, öğle ve akşam sandviç mi yiyeceğiz?" diye sordum. "Yemek yapmaya karar verirseniz başka şeyler de yiyebiliriz." dedi lider bozuntusu. Gözlerimi devirdim. "Ben yemek yapmayı bilmiyorum ki... Yumurtayı bile Evren'e kırdırıyorum."

Herkes gülerken gözlerimi devirdim. Yine. "Evren, o zaman sen bize yemek yap!" Rafael'in dediği ile Evren alayla sırıttı. "Çok beklersin. Neden sen Olga'yı kesmek yerine yemek yapmayı öğrenmiyorsun? Olga'yı kesmeye harcadığın zamanın yarısını buna harcasan aşçı olursun, oğlum!"

Masadan bir ooo'lamalar bir kahkahalar yükseldi ki sesimizin dışarıdan duyulduğunda emindim.

Olga kıpkırmızı olurken Rafael Nadal bakışlarını sandivicine dikti. Evren ve ben sırıtıp yumruklarımızı tokuşturduk. İkiz olmak mükemmel bir şeydi.

" Bugün derslerinizi Element binasında alacaksınız. Hepiniz... Zaten ateş ana element olduğu için pek fazla kişi yok. Siz ve birkaç tane üst döneminiz olacak. En başından uyarıyorum. İlk günden başınıza dert almayın. Sizi korumam. Sizi ben eğiteceğim ama elbette ki başka kişiler de olacak. Şimdilik bu kadar... Yediyseniz kalkalım. "

Herkes yemeğini yemişti. Birkaç dakika içinde kızlar ile kirlileri bulaşık makinesine kurduk. Hızla yukarı, odama, çıktım. Defter, kitap vb. şeyler lazım olmadığı için yalnızca telefonumu arka cebime kurup bilgisayarımı her şeyi ile birlikte çantasına yerleştirdikten sonra boynuma astım.

Aşağı indiğim zaman lider bana ters ters bakmaya başladı.

"Ne? Üzerimdekiler sorun mu?"

Kaşları çatıldı.

"Bilgisayarı yanına almak zorunda mısın?"

Kaşlarım çatıldı. Evren, ne olacağını tahmin ettiği için kolunu belime sarıp beni temsilciden uzaklaştırdı.

Karanlık Elementler Serisi || Ateş'in Kızı / TAMAMLANDI / DÜZENLENECEK Where stories live. Discover now