Del 5-Quidditch matchen

120 2 0
                                    

|Harrys perpektiv|

Det hade gått  två månader sen min och Dracos första kyss och det var snart jullov men först quidditch match mot ja Slytherin.Jag ville inte spela mot Draco men vi hade bästemt att faktist spela på riktigt alltså inte typ  ge den andra kviken utan att ja försöka vinna.Det var tidigt på morgonen och kallt ute men det var quidditch endå.Jag tog på mig tjocka kläder så att jag inte frös när vi spela.

När vi kommit ut på plan så höll Olvier ett litet peptalk och sen så blåste madam Hooch av och vi flög upp i luften.Det stickte lite i ansiktet när vi var uppe i luften man man väjnde sig snart vid det.

|Dracos perspekiv|

Efter ungefär  tio minuters spel så såg jag fortfarande inte kvicken,jag ville bara att Harry eller jag skulle hitta den så att vi kunde vara tillsamans och kyssas och så istället.Ingen visste fortfarande att vi var tillsamans förutom Lupin och Sirius .Pappa skulle ju dödat mig om han fick reda på det. Helt plötslogt så kom Goyle.

-Jävla bög sluta bara stira spela för fan,skrek han.Sen puttade han mig och jag föll av kvasten och föll och föll och sen blev allt svart.

Jag vaknade i sjukhusflygen och kollade mig omkring när jag vände mig om så låg Harry där. Han såg inte ut att må bra alls, hans ansikte var fullt av skrapsår så som hans ena arm,den andra armen var gipsad. Vad hade hänt honom det var ju endå jag som ramlat och jag hade ett skrapsår på armbågen,man tänker ju att jag ska vara halft död inte han. Jag gick upp ur min säng min kropp värkte men jag hade bestämt mig att jag skulle skuta i hopp min säng med Harrys så att vi fick en dubbelsäng. När jag lagt mig så hörde jag någon jämra. Jag kollade mot Harry och han kollade på mig.
-Du överlevde! Jag lyckades! Skrek han.
-Ja jag vet inte hur det gick till.
Just när jag sagt det så kom Dumbledore in.
-Ni är vakna så bra, du ska tacka Harry hära för att du inte är död.
-Ja, jag måste fråga varför jag knappt är skadad men han ser halft död ut.
-Jo när du föll så dök Harry ner och skrapade upp halva sig och bröt en arm för att rädda dig han blev dock medvetslös och det var när att han dog på kuppen.
Dumbledore gick och madam Pomfry också de sa att de och några andra skulle ha möte och att Harry och jag skulle vara själva i ca 3-4 timmar.
När de stängt dörren så tittade jag surt på Harry.
-DU KUNDE HA DÖTT VA FAN HARRY! TÄNKTE DU MED TÅN ELLER??!!
-Ja eller jag ha inte direkt tänka men nu överlevde vi ju, häldre dö än att se dig dö och inte gjort något.
Jag var fortfarande lite små sur på att han riskerat sitt liv för mig för det var jag inte värld enligt mig.
-Meh Draco sluta nu kom och kyss mig istället.
Jag vända mig om och kysste honom försiktigt han såg så skadad ut så att jag inte vågade kyssa honom så mycket.

//Hoppas ni är ok med två kapitel på samma dag haha. Har lixom typ fyra kapitel redo men vill ha extra iallafall att jag inte skulle hinna så kan jag posta endå! Ta hand om er. Är ledsen men hinner värkligen inte rätta stav fel så mycket. Ta hand om er!!

Darry [Can u forgive me?] PausadDär berättelser lever. Upptäck nu