𝟯. ÇIKINTILAR

1.6K 119 38
                                    

OBLIVION
BÖLÜM ÜÇÇIKINTILAR
act one. soğuk duvarların arasında
˚˖𓍢ִ໋˚ • 🧬 💉⛓️‧₊˚.⋆𓂃 ࣪˖ ִֶ

❛ Eğer gitmek istiyorsan sonrasında çok yanlız olurdum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

❛ Eğer gitmek istiyorsan sonrasında çok yanlız olurdum

─── let me down slown ❜

────


ALYSSA SABAH YÜZÜNE ARALIK TAHTALARDAN giren güneş yüzünden gözlerini açmak zorunda kaldı. Yataktan doğrulurken en son ne olduğunu hatırlamaya çalıştı. Aklına dün gece Newt ile konuşması geldiğinde istemsizce gülümsedi.

Yataktan kalktı ve odaya bakındı, Newt yoktu. Birkaç saniye öylece durdu ne yapacaktı ki? veya ne yapabilirdi ki? Tam o sırada tahta kapı gıcırdayarak açılan kapıya döndü. İçeri tanıdık bir yüz girince gülümsedi ve yatağa oturdu.

"Günaydın çaylak"

Newt gülümsedi ve kızın karşısına geçti o sırada elinde tuttuğu bazı eşyalar alyssa'nın dikkatini çekti.

"Newt o elindekiler de ne?"

Alyssa Newt'e bunu sorunca newt afalladı ve bakışlarını sonunda Alyssa'dan çekerek elindeki eşyalara baktı sonra ise gülerek eşyaları yatağa, hemen Alyssa'nın yanına bıraktı.

"Bunlar senin, dün çocuklar fark etmemiş ama kutunun içinde senin için lazım olacak bazı giysiler ve eşyalar var"

Newt'in bu açıklamasına gülümsedi alyssa ve ayağa kalktı. Alyssa eline koyu mavi bir tişört ve gri bir pantolonu inceledi ona verilen erkek giysilerinden daha kullanışlıydı.

"İstersen banyo yapabilirsin, tabii burada pek rahat banyo yapabileceğini sanmıyorum. Ama yinede çoğu kişi uyuduktan sonra yapabilirsin istersen kapıyı da kilitlersin." Diye güvence verdi Newt

Alyssa tereddüt etti. Banyo yapmak istiyordu ama yine de pek güvenilir olduğunu düşünmüyordu."İlgilendiğin için sağol belki bir ara yaparım. "

Newt elini saçına götürdü," Sen nasıl istersen "Dedikten sonra duraksadı. "giyin seni dışarı da bekleyeceğim bugün senin için doğru işi seçeceğiz" Newt sıratarak ona baktı.

Alyssa tek kaşını kaldırarak Newt'e baktı, bir süre sonra Alyssa'nın aklına dün minho'nun dedikleri gelince, "Ah! Evet Minho demişti peki ya kimin yanında çalışacağım?" Newt ellerini cebine soktu ve güldü.

"Sonunda bir işe yaramış çıkıntı"

"çıkıntı?"

Newt kapının yıpranmış tahtasını tuttu ve Alyssa'ya döndü tekrardan sırıtınca birkaç saniyeliğine Alyssa tüm konuştuklarını unuttu, çok güzel bir yüzü vardı, tanıdıktı oldukça tanıdık.

𝐎𝐁𝐋𝐈𝐕𝐈𝐎𝐍 , ❪ newt ❫Where stories live. Discover now