57th

79 8 0
                                    

Juyeon egy kávézóban volt a csapat többi tagjával és a naplójába rajzolgatott értelmetlenebbnél értelmetlenebb dolgokat, amikor a Managerük hívta Sangyeont, hogy mindjárt ott vannak értük, ezért jó lenne, ha kimennének az épület elé és megállnának egy helyben nem zavarva a járókelőket. Yeonnie teljesen kizárta a körülötte lévő dolgokat, ezért azt sem hallotta, amikor a Leader kijelentette, hogy szedjék össze a dolgaikat és menjenek utána. Haknyeon hozta vissza őt a valóságba azzal, hogy megfogta a karját és a táskáját, majd maga után húzta. Juyeonnak volt annyi lélekjelenléte, hogy gyorsan felvegye az asztalról a telefonját, viszont annyi nem volt, hogy a naplóját is megfogja, így az ott maradt a falapon. A srácok két méterrel az ajtó mellett megálltak egy sorban és ahogy a Managerük kérte, úgy csendben maradtak és nem zavarták az arra járókat. Nem sokkal később megállt előttük a kisbuszuk, ők pedig egyesével felszálltak rá és elfoglalták a helyüket. A Manager megkérdezte tőlük, hogy minden rendben van e, majd amikor a tagok nagy részétől igenlő választ kapott szólt a sofőrnek, hogy indulhat.

Amikor már majdnem a Dormnál voltak Juyeonnak hiányérzete támadt, ezért óvatosan előrehajolt és hátsó zsebébe nyúlva megnézte, hogy nála van e mobilja. Amikor ujjai hozzáértek a készülékhez megkönnyebbülten sóhajtott egyet és vissza helyezkedve táskájához nyúlt. Kicipzározta hátizsákját és naplóját kezdte el keresni benne, de a ruháin kívül semmi mást nem talált benne.
-Bassza meg!- csúszott ki ajkai közül egy halk káromkodás.
-Téged meg mi szállt meg, hogy Manager Hyung jelenlétében is képes voltál káromkodni? -kérdezte szemöldök felvonva Younghoon.
-Ott hagytam valamit a kávézóban. -felelte, majd visszapakolta cuccait a táskájába.
-Most már nem fordulunk vissza érte!- mondta a Manager, amikor a sofőr leparkolt a The Boyz Dormja előtt. -Majd holnap visszamész érte, ha ennyire fontos. Most pedig menjetek, fürödjetek le és mindenki nyomás aludni, hogy holnap kipihentek legyetek!- adta ki a parancsot, majd visszapillantóból nézte, ahogy a 11 srác egyesével elhagyja a járművet.

Hwall két barátja társaságában sétált egy kávézó felé, hogy megbeszéljék mit fognak csinálni a hét további részében. A kávézóba érve Hyunjoon barátai elmentek leadni a rendelésüket, ő pedig leült egy számára szimpatikus asztalhoz. Ahogy helyet foglalt az egyik széken, úgy vett észre egy naplóra hajazó füzetet a falap majdnem közepén. Tudta, hogy meg kellett volna fognia a naplót, oda sétálnia a pulthoz és szólnai a pultosnak, hogy az asztalukon találta, de a kíváncsiság túlságosan is hatalmába kerítette, így jobb kezét felemelve érte nyúlt, majd kinyitotta az első oldalon. Elsőnek úgy látta, hogy nincs semmi az első oldalon, de amikor jobban megnézte, észrevette, hogy valami van írva a bal alsó sarokba.
Közelebb emelte szeméhez a naplót és nagy nehezen elolvasta az odafirkantott szöveget, ami egy név volt -Lee Juyeon, és egy dátum -2020. Augusztus 12. Joonnie pupillái kitágultak, ajkai pedig elnyíltak egymástól meglepődöttségében. Úgy volt vele, hogy visszacsukja a naplót és odaviszi a pultosnak, de egy különös érzés átvette a teste felett az uralmat és rávette arra, hogy elolvassa a tartalmát. Úgy tervezte, hogy csak az első bejegyzést fogja elolvasni, de már  nyolcadikat olvasta, amikor barátai megjelentek italaikkal.
-Ez mi?- kérdezte JaeSeok letéve Joonnie elé a csészét.
-Egy volt csapattársam naplója.- vont vállat Hwall tettetve, hogy nem érdekli, miközben legbelül csak úgy forrt a kíváncsiságtól. -Gondoltam elviszem neki. Biztosan hiányolja.- csukta be a naplót, majd helyezte combjaira ügyelve arra, hogy még véletlenül se essen le a földre.
Miközben a barátai beszélgettek, ő óvatosan kinyitotta a naplót és folytatta az olvasást, néha néha beszállva a beszélgetésbe. Mivel zárásig terveztek ott maradni, így bőven volt ideje arra, hogy elolvassa és megeméssze az írottakat. A napló utolsó írott oldalához érve megnézte a dátumot és magában elkönyvelte, hogy a srác, akit egykoron mosolyogva hívott párjának, még mindig szeret minden nap dolgokat lejegyezni a naplóiba.

Go Out /JuHwallWhere stories live. Discover now