Bir Çiçekle Çelenk Yapılmaz

241 22 41
                                    

Mesela ben, hiç aşık olmamış bir insan kadar şanslı olmak isterdim...

"Bunca yıl Shi ailesinin her şeyini öğrendin. Şimdi ne yapacaksın?"

He Xuan arkadaşına kibirle baktı. Gri odanın duvarlarına siyah bantla yapıştırılmış resimlere, gazete kupürlerine dokundu. 25 sene beklemişti. Daha fazla bekleyemezdi Shi Wu Du ölmeliydi.

"Önce güvenini kazanıp ardından benden ve ailemden aldığı her şeyi misliyle geri alacağım"

Kumral kıvırcık saçlı genç, sırtını duvara yaslayıp birasından bir yudum aldı. "Peki ya beklenmedik bir sorun çıkarsa?"

"Çıkmayacak Quan Zhen!"

Resimlerden ellerini çekip aynada yapılı vücuduna baktı. Uzun boyu, hafif kumral teni ciddi bir yüzü vardı. Gür kirpikleri kahve gözlerinin üzerinde ihtişamla yükseliyor ve kıvrılıyordu. Küçük burnu koyu renk kalın dudaklarını öne çıkarsada yüzünde aşırı olan hiçbir şey yoktu.

He Xuan siyah gömleğinin kol düğmelerini ilikleyip kravatını düzeltti. "Öyle bir ihtimal söz konusu bile değil. Shi Wu Du elbette kardeşini bana emanet edecek benden iyi koruma bulabilir mi?"

"Ben varken imkansız olası tüm rakiplerini saf dışı bıraktım zaten" Elini avcunun içine vurdu.

Quan Zhen'in öfke sorunu vardı. En ufak şeye bile kızıp bağırabilirdi. Bu dünyada kızmaya cüret edemediği tek kişi dosttan öte kardeş kabul ettiği arkadaşı He Xuan'dı.

He Xuan arkadaşının omzuna dokundu. "Kalıcı bir hasar bırakmadığını umuyorum"

"Hayır... yani emin değilim birinin omzu cıkmış olabilir. Detayları düşünme"

He Xuan gözlerini devirdi. Aynadaki yansımasına baktı. Yıllardır kor olarak sakladığı kinini artık dışarı vurabilirdi. Karşısındaki adam bu saatten sonra sadece intikam almak için yaşayacaktı.

...

Yüksek geniş tavanlı, fransız pencerelere sahip oda da uzun boylu genç bir adam elini göğsüne kavuşturmuş dolanıp duruyordu. Zayıf vücudu oldukça güzel masum bir yüzü vardı. Kadınlara has çekicilik bu gençte de görülüyordu. Neşeli kahve gözlere sahipti. Bakışları insana sıcaklık veriyordu. Ince, zarif şeftali rengi dudakları birbirine sıkıca bastırılmıştı. Arada bir mızmızlanıyor hop oturuyor hop kalkıyordu.

"Da Ge neden... ben yirmibeş yaşımdayım hususi bir korumayı kabul edemem"

Koyu gri L tipi koltuga oturmuş başka biri daha vardı. Ayakta duranın aksine gayet ciddi ve sert bir mizacı vardı. Yüzündeki kibir ve gözlerindeki küçümser bakışlar ilr küçük kardeşinin tam zıddı bir ifadeye sahipti. Kardeşinde olan kadınsı çekicilik ve masumiyet onda yoktu. Siyah saçları ve siyah gözleriyle karşısındaki insana en büyük benim imajı veriyordu. Cildi sıkı ve yapılıydı. Gözlerini bir anlığına tabletten ayırıp kardeşine baktı.

"Fiziksel yaşın yirmibeş olabilir. Ama konu akıl yaşına gelince üçü geçmiyor"

Da Ge! Bu ne... Sen bana aptal mı demek istiyorsun?" Kendini koltuğa bırakıp daha çok surat astı.

Abisi ise tableti kenara bırakıp kardeşinin omzunu tuttu. Shi Wu Du bunca yıldır babasından devraldığı şirketi yönetirken küçük kardeşi Shi Qing Xuan sadece partilere gitmiş. Hunharca para harcamıştı. Yurt dışında en iyi üniversitelere gitse bile diplomayı zar zor alabilmişti. Artık durumun değişmesi gerekiyordu. Birilerinin  ele avuca sığmaz kardeşini yola getirmesi gerekiyordu. Wu Du bunu ona yapamayacak kadar yufka yürekliydi.

~Revange~Место, где живут истории. Откройте их для себя