bölüm 4

11 1 0
                                    

Medya:Lukas

Yarın artık okullar tamamen açılacaktı. Ve benim için yeni bir donem başlayacaktı. Sadece buraya geleli iki hafta olmuştu ve stajımı tamamlamıştım. Şimdi sıra kalan derslerim ve fiziksel eğitim olacaktı.

Hey Izabella beni o vampirin elinde kurtaran kişi kimdi.

Izabella bıkın bir şekilde

Lukasss!! Dedi.

Lukas'mı o kim ve türü ne?

O bir melez vampir ve ruh melezi kendisi Anna ve logan'ın  Oğlu. Kendisini beğenmiş herkese kötü davranan ukala biri ve seni kurtarması hala inanamıyorum. Birde onunla takılan Herry var. Lukas'ın aksine çok iyi biri ve türü kurt adam ayrıca sevgilim.

Ben ise şaşkınlık içinde kollarımı birleştirerek

Neeeee! Neden benimle tanıştırmadın Izabella.

Herry burda değil babasıyla yurt dışında çıktılar yarın gelecekmiş. Lukas'ın seni kurtardığdan beri  seninle tanışmak için can atıyor.

Hım tamam. Dün bir kız bana Lukas'tan uzak dur dedi yoksa ilk belan ben olurum dedi. Resmen ayak üstü tehtit edip gitti. Buna inana biliyormusun Izabella?

Ah Vanetta o kesin Amanda'dır. Kendisi  bay ukalâyı seviyor da. Ondan sana öyle  demiştir her kıza öyle der. Birde Ĺukas'ın seni kurtardığıdan beri herkes senden bahsediyor. Ha unutmadan Amanda büyücü ve  deniz kızı melezi ve yanındaki paylaçolar ise biri deniz kızı ve diğeri ruh.
Benim biraz kütüphanede işim var. Sende gelecek misin  Vanetta.

Olur gelirim biraz melekler ve şeytanlarla ilgili bir şeyler öğrenmek istiyorum. Ve sanırım Lukas denilen çocuğa teşekkür borcum var.

Ve Izabella birlikte kütüphaneye  gittik.
Kütüphane o kadar büyüktü ki istediğim kitabi yıllarca bulamiyabilirdim. Bende kitabı bulmak için kütüphane görevlisine yanina doğru ilerledim.

Kadın gözlüklerini indirerek 

Melekler ve şeytanlar bölümü ikici kata sekizinci bölümde dedi.

Ben daha göreli kadına ber şey söylememiştim bunu nasıl tahmin etmiş olduğunu düşünürken. Kadın tekrar gözlüğünü takarak

Ben bir vampirim zihnini okudum ve bütün vampirle okuyabilir.

Görevliye teşekkür etikten sonra üst kata çıktım ve sekizinci bölümü aramaya başladım.

Sekizinci bölümü bulduğumda bölümü neden karanlık olduğunu anlamadım telefonumun flahsını yakarak istediğim kitabi aramaya başladım.

Melekler ve seytanlar melezi kitabı bulunca hızlıca sekizinci bölümden çıkarak bir masaya oturdum. Kitabı masaya bıraktım. Kitap parmak iziyle açılıyordu. Ama ne kadar denesemde açılmıyordu. Tam vazgeçecekken  kitapta bir yazı belirdi.

İstediğin beni açmansa ruhunda olanı akıtmalısın.

Kitabın ne dediğini anlamıştım. Yani bende bir şey istiyordu ruhumdan olan bir şey parmağımı kanatmam gerekiyordu peki neyle bir anda kitabın kenarında iğne kadar sivri bir şey belirdi. Bende vakit kaybetmeden baş parmağına iğneyi batırıp kanlı olan baş parmağımı kilide bastırdım. Kitap açılmıştı ve içimde tarifsiz bir duygu vardı.
Kitabın sayfalarını hızlıca çevirmeye başladım.
Melek ve şeytan melezi istediğim sayfayı bulunca hızlıca okumaya başladım.

Melek ve şeytan melezi dünyada var olmadığı için bu iki türün birleşmesi yasak eğer ki bu iki tür birleşirse cennet ve cehennemde atılır. Ama buna rağmen bu iki tür birleşerek dünyaya melez getirirler. Bu melez melek ve şeytandan hata diğer türlerden daha güçlü olduğu için diğer türler tarafında doğduktan sonra öldürülmüştür. Eğer bir melez dünyaya gelirse ise tanrı tarafında iki güç bahşedilir ve üç özel kan içmesi gerekirmiş.
Vampir ve ruh melez kanı
Kurt ve peri melez kanı
Büyücü ve deniz kızı melez kanı
Bu kan hem melezin gücünü hemde bütün türlerin  koruycu meleği olur.

Bu duyduklarıma sevinsem mi üzülsemi bilemedim. Bu konuyu Anna ve Izabella'la konuşmam gerekirdi.

Kitabı yerine götürdüğüm sırada sekizinci bölümün ışıkları açılmıştı ve ilerdeki  cam fanusun içinde inanılmaz bir zırh vardı.

Kitabı yerine götürdüğüm sırada sekizinci bölümün ışıkları açılmıştı ve ilerdeki  cam fanusun içinde inanılmaz bir zırh vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O kadar güzeldiki kendimden alamadım. Ve yavaş adımlarla fanusa ilerlemeye başladım cam fanusa yaklaştıkça içinde tarif edilemez bir güç birikmişti sanki. Cam fanusa dokununca etrafa ışıklar yayıldı ve her taraf karanlık oldu sadece cam fanustan çıkan ışıklar aydınlatıyordu  etrafı. Işıklar geldiğinde cam fanusa baktım zırh cam fanusta değil benim üzerimdeydi. Kütüphanedeki öğrenciler hem korku hemde şaşkınlık içinde bana bakıyorlardı.
Ve bir anda etrafta şiddetli bir ses duyuldu.

Türün kanını içmem için sana 20 gün süre veriyoruz Vanetta.

Ve ses ortadan kayboldu herkes bir anda bana 20 gün sonra sana ne olacak diye soru sormaya başladılar bende dayanmayarak bağırdım

Öleceğim dedim.  20 gün sora bunları bulamasam  ölümüm  olacak ölmek bu kadar kolaymı daha hayatın tadına bile varmamışken.
Başıma giren şiddetli ağrı yüzünden etrafım bulanıklaşmaya başladı ve göz kapaklarım daha fazla  dayanmayarak kendini karanlığa teslim ettim.

 Bilinmezler OkuluWhere stories live. Discover now