TÜM DUYGULAR-1

0 0 0
                                    

Kalkarsın... etraf sessiz. Garipsin miden bulanıyor gibi ama ortada mide bulantısı falan yok!? Aç mısın acaba? Hayır değilsin. Ne yaşıyorum ben? Havada güzel bir şey hissediyorsun ama neeee?? Mutlusun bugün. Kendini neden garip hissediyorsun ama...
Sonra diğer insanlar geliyor aklına. Onları düşünürken garip olursun. Acaba nasıl bir hayatı var dersin. Onun yerine geçtiğini düşünür daha da garipleşirsin.Buldum! Sen hayatına başka bir kişi açısından bakıyorsun. Kendinde değildin bugün! Ruhun bugün sende değil anlatabildim mi wdlmlfw Bu yaşadığın duygu çok güzel ama o lanet "gariplik" duygusu her şeyi mahvediyor. Rahatsızlık veriyor.
EVET BU GARİPLİĞİ GEÇTİK ARTIK DUYGULARA GELELİM. EN KÖTÜSÜ.
Aşk-
Aşık olmaktan korkmak diye bir şey yoktur, sadece reddedilmekten korkarız
AÇIL! EN FAZLA REDDEDİLİRSİN...
Ama o reddedilme? Canını yakar. Bir iz bırakır. Kaç kere aşık oluruz ha? Aşk farklıdır. Hoşlanmak farklıdır. Eğer yaşımız küçükse birine açılmaktan korkmamıza gerek yok. Çünkü yaşadığım güya "aşk" duygusu gerçek değildir. Ne kadar öyle hissetsekte. Ne kadar sevsek de. Yaş küçükken olan aşkın sonu ayrılıktır.
Aşık olduğumuzu sandığımız durumlar.
Yalnızlık, birini yakışıklı veya güzel bulmak, hoşlanmak, çekici bulmak, istek gibi şeylerdir. Biri için asla kendinize kıymayın. Siz önemlisiniz😚 her şey bitecek.
Bıkma-
Her şey üstüne geliyor. Dersler ailen. Çare ölmek diyorsun. Bıktın . HAYIR TAM OLARAK BU BIKMA DUYGUSUNU YAŞAMIYORSUN. Çok kez yaşadığını düşünüyorsun ama dayanırsan, kendinle öyle bir gurur duyacaksın ki. Sana yemin ederim ki, çok çekiyorsan sonun mutlu olacaktır.
Herkesden nefret duygusu
Bir kaç kişinin seni satması ve kazık atması sonucunda herkesi aynı sanma, insanlardan uzaklaşma. Eğer böyle bir sorununuz varsa, tüm insanlardan nefret etmeyi bırakın. Her insan aynı değil sözcüğüne inanmıyorsanız bile bırakın. Eninde sonunda sizi seven biri çıkacaktır.
ARKADAŞLAR PART 2 GELECEK. YORUMLARA HİSSETTİĞİNİZ GARİP
DUYGULARI YAZIN 💖😼 EKLEYCEĞİM

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 24, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

GİZLİ DUYGULAR!|PART 1|Where stories live. Discover now