3.rész

20 3 0
                                    

Lay szemszöge:

Sziasztok Zhang Yixing vagyok vagyis csak Lay, 18 éves vagyok méghozzá Alfa farkas vagyok, aki még nem találta meg a társát, mint ahogy a többi farkas társamnak nekem is van egy jellegzetes illatom még hozzá a csoki. Ezen kivül kínai vagyok és három éves koromban költöztek Dél korea nyűzsgő városába, sok barátom van akikre inkább fivéreimként tekintek, és velük együtt alkotunk egy falkát ahol én vagyok az Alfa/vezér , a barátaim is alfák de persze nekik van barátnőjük akik omegák, így ők is a fálkához tartóznak. Na de nem is darálok tőbbet ma van az első iskolai nap és ha minden igaz akkor egy úgy tanuló érkezik aki lány, remélem nem lesz olyan mint a többi lány de majd meglássuk, amúgy egyébként most a Diri beszédét hallgatjuk, de én nem tudok rá figyelni mert egy különleges illatot érzek vaníliát ami az omegákhoz tartózik érzem ő az új osztályársunk. Amint vége lett mindenki ment a saját osztályába ekkor az offő be invitálta egy lányt, tudtam hogy nem tévedtem ő az akit éreztem, a még érzésem sose csal, amúgy nagyon egy szimpatikus lány.

Sziasztok Byun Baekhyun vagyok de csak Baek
-mutatkozott be édesen kész én megtaláltam a társamat aki Omega
És pont melllém ül.

Szia Zhang Yixing vagyok de csak Lay. -mutatkoztam be egy fél mosollyal i mitől elpirult és ezzel még aranyossá tette imádnivaló imidzsét

Vége lett az órának kimentem az udvara a barátaimhoz Baekkel együtt bemutatkoztak egymással és ahogy elnéztem nagyon megkedvelték mondjuk ki nem. Gyorsan elment a nap a fiúkról el köszöntem és Baekhyun-nal indultam haza mert ahogy kiderült szomszédok vagyunk el köszöntem tőle és mentem be a lakásba mivel egyedül élek a szüleiktől külon még vacsorát ám és mentem aludni. Hát Byun Baekhyun levettél a lábamról remélem felkészültél arra hogy te vagy a társam, mert boldoggá foglak tenni .
Ez lennék én Zhang Yixing Alfa.

Sziasztok bocsánat a sok kihagyás ért de sok minden volt, de most kint van a rész remélem tetszik jó éjszakát 💝💝💝💝

Farkasszív (Laybaek)Where stories live. Discover now