2.rész

29 3 0
                                    

Baekhyun szemszöge:

Reggel magamtól ébredtem ma lesz a második napom a suliba, úgy hogy neki is állok készülödni, a választásom így erre esett:

Reggel magamtól ébredtem ma lesz a második napom a suliba, úgy hogy neki is állok készülödni, a választásom így erre esett:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Felöltöztem gyorsan be mentem a fürdöbe meg mostam a fogam, és a fogam lementem a lépcső ahol anya fogadott.
Jó reggelt anya! -köszöntöttem
-Jó reggelt kicsim! -válaszólt de m8vel nem volt időm oda mentem hozzá megöleltem majd el köszöntem tőle, és már indultam is az iskolába érve el se hiszitek ki várt ott... Fekete szakadt farmert viselt ugyan ilyen színű polóval és dzsekivel a derekán egy ing volt, fekete haja a homlokára omolt. A fülese be volt dugva valószínű zenéthallgatott, és hogy ki volt ez a személy hát maga Lay, amint meglátott kivette a füléből a hecetet, és elmosolyodott oda értem hozzá és ő magához ölelt, én meg mondanom se kell hogy zavarban elpirultam.
Szia! -köszöntött mosolyogva
-Szia! -köszöntem én is
Mi újság? -kérdezte
Semmu különös! Veled?-kérdeztem
-Velem se sok, vártam a sulit! -mondta én meg lepödtem várta sulit, de inkább rá kérdezek.
-Hogy hogy várta a sulit? -kérdeztem
-Azért mert láthatlak téged. -mondta és kacsintott egyett.
Oh..... értem. -mondtam lányos zavaromban
-Viszont ideje bemenni. -mondta nekem és elkezdtünk be menni, és odáig beszélgettünk és sokat nevettünk, tudjátok Lay az első olyan fiú aki első látásra megkedveltem vele valahogy midig jól érzem magam. Be mentünk az osztályba és pont be jött a tanár, mondanom se kell ez a nap is elég gyorsan elment. Haza fele Lay-el nagyon sokat beszélgettünk de hamar szét kellet válnunk, haza értem az üres lakásba, szuper anya nincs itthon, felmentem megcsináltam gyorsan a leckét, messengeren a csoportal beszéltem utána privátba yixingel beszéltem hamar jött az est megvacsiztam el köszöntem Lay-től megfürödtem és be bújtak a z ágyba. És gyorsan el aludtam.

Sziasztok jó régen volt rész, bocsánat de nagyon sok dolgom volt az iskola akkor a gyakorlat de most itt van ez a rész jó éjszakát mindenkinek 😻😻😻

Farkasszív (Laybaek)Where stories live. Discover now