Kapitel 14 || Del 1

589 6 1
                                    

4 dagar senare**

Sebastian har bjudit ut mig på en dejt ikväll. Jag vet dock inte vart vi ska. Han sa att det var en överraskning. Klockan är 14:13. Han hämtar mig kl 19:00. Jag har gett han e chans till. Men om han sumpar det så går jag iväg för alltid. Jag reser mig från mitt skrivbord och går in i badrummet. Behöver verkligen duscha. Sedan så vill jag lukta gott.

30 minuter senare**

Jag har lagt fram en vinröd klänning med V-ringning på min säng. Jag torkar mitt hår. Medans jag torkar
det så kommer mamma in i rummet.

- Vart ska du gumman?

- Ska ut med Jasmin. Ljuger jag och kollar mig i spegeln.

- Va roligt. När går du?

- Hon hämtar mig kl 19:00

- Okej, vill du ha något å äta innan du går?

- Nej tack. Vi ska äta ute.

- Okej, jag åker till sjukhuset snart. Ring om det är något.

- Okej, Love you.

- Älskar dig med.

Hon stänger dörren efter sig. Jag hatar att ljuga för henne men jag vet att hon kommer hata mig om hon får reda på att jag är tillsammans med min lärare. Jag hänger min handduk över min stol. Sedan så tar jag fram min dator och sätter mig i sängen. Jag kom på att det här är vår första dejt. Av det så blir jag väldigt nervös och glad. Jag får fjärilar av bara att tänka om honom. Det är ju inte så konstigt. Han har lixom blåa ögon, blont hår ner till axlarna, lång och har sex pack. Han är min dröm. Vad säger du Haley? Han ljög precis för dig. Du kan väl inte förlåta han så lätt?

18:00

Jag kollar hur mycket klockan är och blir stressad. Jag går snabbt till badrummet och tar fram mitt smink. Jag tar på mig foundation, puder, highlighter, ögonskugga, mascara, och gör mina ögonbryn. Mitt under min sminkning så fick jag ett sms från Sebastian.  Jag kollade inte först för var lite rädd för att han inte kunde komma. Sedan så kollade jag vad det stod.

Från: Sebastian
Jag är verkligen glad att du gav mig en chans till. Vi ses om 30 minuter❤

Till: Sebastian
Vi ses då❤

Jag la undan min mobil och fortsatte med sminkningen. När jag blev precis klar så hör jag nån tuta utanför. Jag går till fönstret i köket och kolla ut. Det var Sebastian. Jag log lite och gick ut till hallen. Jag tog på mig mina svarta högklackade skor. Jag öppnade dörren och låste. När jag vänder mig om så står Sebastian vid sin bil och log. När jag kommer fram så öppnar han dörren för mig och sa "Varsågod min sköna". Jag fnittrade lite och satte mig i hans as snygga bil som är en svart Audi. Min drömbil. När han hade satt sig i bilen så lutade han sig fram och pussade mig lätt på mina läppar.

- Vart ska vi? Frågar jag och ler

- Det får du se. Du kommer nog gilla det.

- Det kommer jag säkert att göra.

Kvällen är väldigt fin idag. Det är runt 20 grader ute och det börjar mörkna. Vi har nere fönsterna och jag andas in den ljuvliga luften. Vi stannar vid en strand. Stranden är lite utanför stan.

- Då är vi framme. Säger han och går ur bilen.

Han öppnar bagageluckan och tar ut en slags korg. Innan jag hinner öppna dörren så öppnar han och sträcker fram sin hand så jag kan ta tag i den. Jag följer efter han till stranden. När vi är på stranden så tar han upp en filt från korgen och lägger den på den ljumma sanden. Jag sätter mig på filten och kollar på den sexiga mannen som står framför mig och plockar upp saker ur korgen. När han har plockat fram allt och sätter sig ner.

- Vad tänker du på?

- Dig. Umm, på maten menade jag och blir röd i ansiktet.

Han skrattar lite och berättar vad vi har på filten.

- Vi har choklad doppade jordgubbar, Coca Cola, smörgåsar, Marabou oreo, din favorit och lite kakor.

- Gud, såhär mycket behövde du inte göra. Det här är alldeles för mycket.

- Du förtjänar allt och lite till.

Jag ler och lutar mig försiktigt till honom och pussar honom. Pussarna går över snabbt till hångel. Jag reser mig upp och sätter mig i hans knä och börjar kyssa honom igen som går snabbt igen till hångel.

---------------------------------------------------------
Hej guys, hoppas ni mår super bra. Det här kapitlet skulle bli väldigt långt så jag delar upp den i 2 delar det här är del 1/2. Hoppas ni gillade kapitlet❤
Glöm inte att rösta och kommentera❤

#beyourself 🎆

Kär i min lärareWhere stories live. Discover now