Po 5 letech zpět

44 2 1
                                    

z pohledu Marinette

než jsme vstoupily do pekárny tak jsem Marcela zastavila " Marceli můžeš tu chvíli počkat? " zeptala jsem se Marcela jestli je s tím v pořádku. " Jasně " já a Luka jsme vstoupily " Ahoj vy dva jaké to bylo? " zeptala se mamka " bylo to super " odpověděla jsem a pokračovala " Ale chtěla bych ti něco ukázat " řekla jsem nedočkavá. " Dobře " řekla mamka s úsměvem na tváři. Otevřela jsem dveře a do pekárny vstoupil Marcel, máma potom začala brečet a rychle marcela objala. " Zlato tak moc mi chyběl " mamka řekla Marcelovi v slzách " Ty mě taky mami ", po povídaní a dalších věcech jsem Marcela donesla do jeho pokoje.

z pohledu Marcela 

wow vůbec se to tu nezměnilo za tich pět let jsem zapomněl jak  tady vypadalo " Vůbec se to tu nezměnilo " řekl jsem a prohlížel jsem a prohlížel jsem si svůj pokoj. " Tak já a Luka tě tu necháme ať si to tu líp prohlídneš " řekla Mari a ona s Lukou odešli níž do Marettinovo ( doufám že jsem to napsala správně ) pokoje a já si vzpomněl že mám věci u Chloé tak jsem vyletěl z pokoje málem spadl ze schodů ta nešikovnost mi furt zůstala. " Kam ten spěch " zeptala se mamka " Zapomněl jsem si své věci u Chloé " odpověděl jsem. " Aha dobře buď spět brzo " řekla mamka " neboj budu tu dřív než ti zazvoní trouba " řekl jsem a šel si k Chloé pro věci.


Ahoj lidičky doufám že se vám tato epizoda líbila tvrdě jsem na ní pracovala také jsem dnes vydala novou kapitolu u mého anglického příběhu fnaf fonnie hodně bych ocenila kdyby si to někdo šel přečíst a taky můj anglický příběh HP drarry který nemá moc kapitol ale ty dopíšu doufám že se vám bude líbit ahoj me burákomáslové košíčky UwU

               

kouzelná beruška a Černý kocour lukanetteWhere stories live. Discover now