Η ΑΡΧΗ ΜΑΣ

72 4 0
                                    

Κοιτάζω το ποτό μου και νομίζω πως βλέπω την μορφή σου δεν ξέρω τι έχω πάθει μαζι σου αλλα έχεις κολλήσει μέσα στο μυαλό μου μαλλον το οτι δεν σε εχω ειναι που με ποναει.
Το χαμογελο σου στολιζει τις σκεψεις μου και με κανει να γελαω νευρικα νομιζω πως σε αγαπω απλα μαλλον φοβαμαι να το αποδεχτω, φοβαμαι να πληγωθω παλι.
Οταν κοιταζω τα ματια σου μαγνητιζουν τα δικα μου και το χαμογελο σου προκαλει το δικο μου.
Ειμαι σιγουρος την αγαπαω με ολο μου το ειναι, δεν μπορω να την βγαλω απο το μυαλο μου , την βλεπω στα ονειρα μου, την νιωθω γυρω μου, μυριζω το αρωμα απο το σωμα της , ακομα νιωθω τα χειλη της πανω στα δικα μου δεν ξερω τι γινεται νιωθω μπερδεμενος .
Καμια φορα δακρυζω στην σκεψη της, ζηλευω υπερβολικα και καμια φορα μου κραταει μουστρα αλλα δεν πειραζει της αρεσει το γουσταρει και το προκαλει.
Ωρες ωρες δεν νιωθω καλα η απορριψη με καταστρεφη αλλα εχω παντα ενα άλλοθι τα ματια το χαμογελο της να μπορεσω να κερδισω μια ερωτικη θεση στην καρδια της, να κερδισω τα αισθηματα που μου περιγραφει οτι ειχε με καποιον τυχερο στο παρελθον.
Μπορει να κανω σαν παιδι οταν ειμαι μαζι της νιωθω επιτελους καλα με τον εαυτο μου νιωθω οτι εχω ελπιδες να ζησω οπως φανταζομουν τοσα χρονια, γεματος με θετικα αισθηματα γεματος με ελπιδα, γεματος με χαμογελο.
Δεν μπορω να το εξηγησω κολλαει το μυαλο μου αλλα σκεφτομαι τα ματια της και σαστιζω στην επιρροή που εχει πανω μου, μονο μια εικονα της στο μυαλο μου.
Η ερωτικη απωλεια σου απο την ζωη μου με κανει να φοβαμαι το σκοταδι που μπορει να με περιμενει εαν σε χασω.
Εχω σκοπο να σε διεκδικήσω μεχρι το τελος, περνοντας ολα τα ρισκα πανω μου.
Μπορει να νιωσεις οπως εγω καποια στιγμη, θελω να σου δωσω χρονο ξερω πως ολο αυτο ειναι αποτομο και νιωθεις πιεσμενη μα θελω να ξες πως υπαρχει καποιος που βαζει την χαρα σου πανω αποτην δικια του, το χαμογελο σου ειναι η πρωτη ηλιαχτιδα της μερας μου.
Νιωθω πως πνιγομαι μεσα σε ενα μπαρ με απειρα μπουκαλια σηναισθηματων που μεθανε και παιζουν με το μυαλο μου, μα μπρωστα μου κραταω ενα ποτηρι με την μορφη σου μεσα, μαλλον το σκεφτομαι πολυ ή μπορει απλα να σε αγαπαω πολυ παραπανω απο οσο μπορω να εκφρασω.



Αυτο το κειμενο ειναι καθαρα ενα μπερδεμενο και ερωτευμενο μυαλο.....


ΕΝΑ ΜΠΑΡ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝWhere stories live. Discover now