1.

6.7K 58 12
                                    

Hayley

"Wakker worden, Hayley!" roept mijn broertje terwijl hij op mijn bed klimt en erop begint te springen. Ik wrijf over mijn vermoeide ogen en zeg: "Ga van mijn bed af, Tom."

Ik stap uit mijn veel te comfortabele bed en duw Tom mijn rommelige kamer uit. Ik moet echt een keer tijd besteden aan het opruimen van mijn kamer.

Hij rent mijn kamer uit wanneer ik hem zeg dat ik zijn Kinder Bueno zou gaan eten als die in mijn kamer blijft. Wat hij niet weet, is dat die Bueno al lang verteerd in mijn buik ligt. Ik lach in mezelf en denk dat ik gewoon de beste zus ben. Na mijn binnenpretje besef ik dat het tijd is om aan mijn ochtendroutine te beginnen.

Ik loop de badkamer in en bekijk mezelf in de grote spiegel. Mijn lange haren zitten alle kanten op en mijn wallen zijn dikker dan normaal door te weinig slaap.

Ik heb nu een goede ochtenddouche nodig om mezelf op te frissen en er fatsoenlijk uit te kunnen zien op school. Ik kleed me uit en stap onder de warme douche. Mijn verstijfde spieren ontspannen en mijn lichaam verwarmt zich door het warme water dat over me heen stroomt.

Na mijn douche doe ik mijn huidverzorging en droog ik mijn haren om ze vervolgens te stijlen. Ik loop weer terug naar mijn kamer om een outfit aan te trekken en mijn make-up te doen.

Uit mijn kast pak ik een mom jeans en een Under Armour topje. Ik trek mijn outfit aan en ga aan mijn make-up tafel zitten. Ik doe mijn basis make-up en spuit dan mijn Good Girl parfum op mijn polsen en nek. Ik pak mijn schooltas die in de hoek van mijn kamer ligt en loop naar beneden.

"Goedemorgen, Hayley," hoor ik mijn moeder vanuit de keuken zeggen. "Goedemorgen, mam," zeg ik terwijl ik naar haar toe loop en een kus op haar wang geef. "Ik heb een groente smoothie gemaakt, wil je ook?"

"Nee, dankjewel," probeer ik niet te kokhalzen van de sterke spinaziegeur. Misselijkmakend.

Ik smeer een broodje voor mezelf en voor mijn broertje. Ik ben veel te lief voor Tom gewoon.

Ik ga zitten aan de eettafel om te ontbijten, mijn broertje komt er ook bij zitten en eet van zijn broodje. "Goedemorgen, slaapkop," zegt mijn 7-jarige broertje.

Wanneer ik klaar ben met ontbijten, leg ik mijn bord op het aanrecht en loop naar de hal om mijn schoenen en jas aan te doen.

"Ik ga naar school," roep ik vanuit de hal, "tot vanmiddag, schat," zegt mijn moeder, en Tom zegt haar met een hoog stemmetje na: "Tom, doe niet irritant." Ik zucht en grinnik. Ik hoor de bel gaan en doe de deur open. "Hey, bebes!" roept Tessa en ze geeft me een knuffel. "Hey Tess," begroet ik haar.

We stappen op onze fietsen en fietsen naar school.

Op school zijn de groepjes duidelijk verdeeld: je hebt de Barbiepoppen (je snapt wel hoe ze eruit zien), dan heb je natuurlijk de Badboy, hij staat bekend als de meidenverslinder dus ik kom liever niet in zijn buurt. Dan heb je nog de nerds, emo's en de grappenmakers die 24/7 pranks doen bij leerlingen en docenten.

Tessa, Madelief, Jackson en Henry zijn mijn beste vrienden. Tessa wordt meestal gewoon 'Tess' genoemd. Ze is uitdagend en zegt nooit nee tegen een avondje uit. Madelief is compleet het tegenovergestelde van Tessa, ze heeft een overbezorgde vriendje, leest 24/7 boeken over romantische fictie en is een dierengek. Jackson is de knappe kop van de groep, zijn ouders komen uit Turkije en ze zijn geweldig. Elke keer als ik bij hem langskom, krijg ik het lekkerste eten ooit. Tess en Jackson lijken veel op elkaar, ze houden van uitgaan, nemen risico's en denken niet aan de gevolgen. Het zou me niet verbazen als die twee in de toekomst iets met elkaar krijgen. En dan hebben we Henry, de vergeetachtige aardappel. Hij heeft altijd de sappigste roddels van de school en is geobsedeerd door de zanger Harry Styles. Maar wie houdt er nou niet van Harry.

His eyes found hersजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें