Cuvant inainte

3 0 0
                                    

Am început o noua carte!niciodata nu am terminat una dar asta(din punctul meu de vedere)va fii mai interesantă!
Sper sa va placa!
Daca dati pe profilul meu veti putea observa toate cărțile pe care le-am scris.
Vuietul sfâșietor de suspine,duhuri rele cu ochi de vapaie,in intunericul se smoala.Dupa plecarea ingerului,totul se întuneca,un infern se naste,bezna infioratoare alturi de fiarele nopii ies la viata.O stramtoare cumplita,rasuna suspine in ecou,duhuri rele cu ochi de vapaie si cu uraciunea lor,il imprejmuiau si inghiteau făptura,iar el nu se putea apare cu nimic.
Locul unde ar ajunge sufletele pacatosilor este unul al groazei nesfârșite,al beznei in care se pierd orice sperante si al chinurilor la care sunt supuși cei care nu au respectat poruncile divine.Iadul.

Locul cel mai arminios unde divinitatile si sufletele binefacatorilor ajung,unde nu există nici durere nici suspin,nici o lacrima,nici suferinta,veselie,fericire.
Plin de liniste si armonie,cu natura verde proaspata,si ramurile înflorite ale copacilor.Acolo unde esti protejat mereu de cele rele.

Fiecare are o religie,si nu neaparat sa nascut cu respecitva religie,si sunt o groaza de religi pe planeta.
Si o gramada de speculati,oameni vor sa inventeze tot felul le lucruri interesante in viata,tehnologie, viitorul.
Si nu se mai gandesc la sipiritism.
Povestea lui Melly,o tanara fata de 18 ani care decedeaza si ajunge un proaspăt,inger,sau un demon?are doua laturi si trebuie sa se împartă in cele doua tărâmuri pentru a supravietui.

Hell was BoringWhere stories live. Discover now