6.A haverom vagy...vagy több?

539 35 0
                                    

☆Shinsou szemszöge☆

-Ésss ezt miért mondtad el?
-Csak tudatni akartam veled..-mondta olyan édes mosolyall hogy majd elolvadok ebben a pillanatban!!! Miket gondolok/beszélek??? Nem, nem és nem!!! Ő a kis pikachu haverod semmi több!!!
  
                             O////O

Kicsöngettek a lyukas óráról, de mi Denkivel a szünetben is együtt maradtunk és beszélgettünk. Az udvaron. Valamiért senki sem jött ki az udvarra."Lusták". Egyszer csak Denki megint kögni kezdett. 'Már megint?' mondtam magamban. Megint ugyanaz történt mint az öltözőben. Csak köhögött és köhögött. Én meg semmit sem tudtam tenni. Az a bizonyos nagyon rossz érzés most mégjobban fokozódott. Már szinte ( fizikailag ) fájt. Megint elkezdtem kiabálni a szőke nevét de ő  csak köhögött tovább. Én meg nem tudtam mit csinálni. Senki  sehol én meg csak itt gugolok a legjobb haverom mellett, és konkrétan azt nézem ahogy fulladozik. Ajj de egy Isten barma vagyok! Konkrétan le vagyok fagyva...ajjjjj! Mindjárt sírok! Jajj Hitoshi de egy barom vagy!

Ééééés megint az történt mint eddig. Egyszer csak abbahagyta. De mostmár sokkal több ideig tartott amíg ez a "köhögés roham" abbamaradt.

-Denki....jól vagy?..-kérdeztem a földet kémlelve. -I-igen-mondta kicsit bizonytalanul. -Biztos?-kérdeztem. -Bi-biztos!-mondta már ő is a földet nézve. -Denki?...-kérdeztem halkan. -Igen?-kérdezett vissza a szőke. -Mik ezek a "köhögés rohamok"?-kérdeztem kicsit féltő hangon. -Mi közöd?-adott hirtelen választ a pikachu. És ezzel meg is indul ( gyorsan ) befelé. Mikor mentem volna utánna, pont jött az oszályfőnököm és el is kapott. 'Ajjjj ne már!!! Pont most?!?!' mondtam magamban. Denki már rég bent volt amikor én még kint voltam az osztályfőnökömmel.

Egész idő alatt azon gondolkoztam, hogy miért érdekel ( KK: Nem félreérteni!!! ) engem ennyire Kaminari. Egyik haverom ( SH: jó mondjuk nem volt sok haverom ) iránt se éreztem ilyesmit. Lehet, hogy ilyen ha az embernek van egy legjobb barátja?

Tanórákon is folyton ez a kérdés szállingózott a fejembe: 'Vajon ilyen lehet hogyha az embernek van egy legjobb barátja?' vagy hogy: 'Miért nem éreztem ilyet a többi haverom iránt?'

Így telt ez a nap. Csendesen. Bambulósan. Gondolkozósan. Töprengősen.


~Yahhooo!

Bocsi hogy most se volt rész sokáig de tényleg nem volt időm. Na nem untatlak titeket! Helyesírási hibákért gomen!!! Logic Magic Forever!!!!!!

~Sayonaraaaa!

Csak lélegezz! ( Shinsou x Kaminari ff! ) 《Befejezett 》Where stories live. Discover now