Om oss

61 1 0
                                    

- Alexis? Tea frågar efter dig! säger Cloe.
- Vad vill hon? suckar jag.
- Jag vet väl inte..

Tea är INTE en av de populära, hon är snarare en av dom som ingen bryr sig om i princip.. Cloe är en av mina "undersåtar" som dom kallar sig. De andra två heter Sally och Nora. Jag andvänder dom inte som slavar eller så men dom avgudar mig och det kan väl inte jag hjälpa, eller?

- Ehrm, kan du skriva din autograf? frågar Tea blygt.
- Vad skaru ha den till? Voodo eller? sa jag.
- Nja inte riktigt..
- Det får vi verkligen hoppas, sa jag till henne medan jag skrev Alexis med kringelkrokiga bokstäver. När jag skrivit klart tackar hon tyst och går sen iväg med raska steg.
- Vad ville hon? frågade Nora.
- Autograf.. svarade jag.
- Varför då? frågade Sally.
- Om jag visste, fnös jag.
På rasten kom några av killarna fram och frågar om vi skulle komma på Noels fest i helgen.
- Det är väl klart vi gör, vilka andra kommer? undrade vi.
- Jag kommer, sa Kevin. David, Mike, Liam, Tony och Oskar kommer också, la han till.
- Shcysst, sa Cloe.

Jag har dom bästa vännerna man kan ha. Cloe har brunt långt hår, hon älskar DaFoul som vi kallar det vilket betyder The Fooo, men vi andra hatar dom så ja, dom blir DaFoul. Det är typ en blandning av fool och faul.. Iallafall, Nora har typ aldrig samma hårfärg.. Ena dan är det rött, sen blont, sen brunt och sen går det om igen. Hon har typ sitt hår till axlarna. Hon hatar alla som 1D, JB och DaFoul. Och sen har vi Sally.. Snygga, lilla Sally. Hon har aldrig något utom Mascara på sig. Hon är så perfekt ändå. Hennes hår är guldblont. Hennes hår är ungefär som mitt bara att mitt inte är guldigt utan bara blont. Och jag då? Ni vet ju redan om mitt hår. Men gillar jag något särskilt? Ja, jag är förbannat intresserad av Kevin. Ingen annan vågar gilla honom, han är ju min. Jag tror att något kommer hända mellan oss i helgen, på Noels fest. Det är alltid en massa Sanning eller konka och sånt skit. Vi brukar köra ryska posten, men lite mer "seriöst". Vi kör att handtag är tafsande, famntag är att den man väljer ska sitta i ditt knä resten av leken, klapp är att man ska sitta brevid och smeka dennas kind, hand eller något annat, kyss är vi stränga med, det ska vara en passionerad puss!. Vi är ju ändå 14 år redan och de flesta har kommit i puberteten och målbrottet och allt annat sånt där tonårsgrejs. Vi är inga småbarn som kör på skoj vi tar det på riktigt.

Detta var kapitell 1 av "Alexis" ~Om oss~

AlexisWhere stories live. Discover now