TESADÜFLER ZİNCİRİ

256 79 11
                                    

İşte böyle şaşkın şaşkın yüzüne bakıyordum.İçimden"Acaba bu daha ayılmamışken ıslak çimenlerin üstüne atıyım ve bisikleti eskisi gibi üzerine bırakıp kaçıyım." dedim. Aaa ama haklıyım yani .Sonra yine kısık bir sesle "Sen , hemen benden özür dile." dedi .

Ben ise aklımda ki planı nasıl uygularım diye düşünüyordum. Ama bu sefer daha yüksek bir sesle bağırdı ve "Benden hemen özür dile ."dedi . O an onu orda haşat edene kadar dövmek istedim ama daha önceden böyle ani davranmanın başıma açtığı sıkıntılarla çok uğraştım . Töbemi getirip şöyle bir nefes aldım. kafamı kaldırıp sinirli sinirli bakıcaktım ki birde ne göriyim dudağı ve kaşı kanıyordu. Yine acıdım .Her neyse ama bayağı tipli biri.Öfff yine dikkatim dağıldı . 

- Bana böyle bağıramazsın . Seni buraya kadar taşıdım ve senin söylediğin ilk şey ise "Benden özür dile." demen oldu .

- Aaa tamam . Konuyu kapatalım . Başım ağrıyor.

-İstersen böyle okkalı bir tane yapıştırıyım ağrı marı kalmaz ha nedersin ?

-Cidden eve gitmeliyim tamam mı . Konuyu kapatsak olur mu lütfen.

-Tamam . Ne halin varsa gör .

İçimden ise "İnşallaaah berbat bir gece geçirirsin . Seni sakar." dedim . Ayağa kalktım ve söylene söylene eve doğru yürümeye başladım . "La ne manyaklar var ya bu sitede  ya." dedim. O  da ayağa kalktı . Ama arkamdan güm diye bir ses geldi . Telaşla arkamı baktım bide ne göreyim. Çocuk yerde 1.70 yatıyo . Boyu biraz kısada . Hemen yanına koştum . Kolundan tutup yavaşça ayağa kaldırdım . Sonra bu gıcık çocuk bana şöyle söyledi:

-Başım dönüyor , önümü net göremiyorum . 

-İstersen seni binanın asansörüne kadar bırakıyım

-Zahmet olucak ama . Lütfen .

- Tamam . Hadi kalk ayağa .Gidelim.

Gece gece başıma iş açtım ya üff. Ama merhametli biri olduğumdan öylede bırakamazdım. Tamam eve gitmem için daha 20 dk var .Hemen götürüp gelsem 10 dk yürümek için zaman kalır.Kolundan tuttum ve ayağa kaldırdım. Evinin kapısına kadar bıraktım.

-Oh be kurtuldum. Artık yürüyebilirim. whaaat. Çoktan 20 dk bitmiş. Halla halla bu site olimpik spor salonunun 5 katı heralde ne ara bitti bu süre . Hmm ben bunu çözecem . Her neyse eve gideyim ilk günden yaygarayı koparmasınlar .

-Su . Geldin mi kızım ?

-Evet anne geldim.

-Eee ne yaptın gezebildin mi siteyi ?

-Hmm  evet gezmekten ayaklarım su topladı . 

-Tamam ben yatıyorum anne .

  Umarım yarın daha güzel olur . Moralimi yarın hiç bir şey bozamaz...


Sabah sabah güneşin odama vurması beni sevindirdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sabah sabah güneşin odama vurması beni sevindirdi . Evvet bugün okulun ilk günü . dişlerimi fırçaladım , yatağımı topladım ,vb. tüm işleri bitirdim . Artık okula gitmeye hazırım.

DERTSİZ GENÇLİKWhere stories live. Discover now