Capitolul 5

2 0 0
                                    

-- El este Heinner. Spuse Yoli bucuroasă.
-- Bucuros de cunoștință, eu sunt Anatol și prietenul Yolandei.
-- Nu mi-ai spus că ai prieten, spune dintr-o dată Heinner.
-- Cunoști limba română? Am întrebat eu curioasă.
-- Păi scumpa ta surioară ma învățat timp de 10 ani cum trebuie de comunicat.
-- Ok Heinner, să îți fac cunoștință cu prietenii mei. Ei sunt Criss, Anatol deja l-ai cunoscut, Dana surioară mea, Dumi sau Dumitrița, Vlad, Marinel sau cum îi mai spunem noi "motanul", el este presupusul nostru verișor Marin și Andreea.
Mai sunt prieteni dar nu sunt prezenți acum, aici.
-- Bine ai venit in familia noastră!!! Am strigat toți.

Am făcut mai bine cunoștință cu Heinner și am aflat că el și cu Yoli au petrecut verile in Coreea superb. Am înțeles că plecau și la scăldat împreună. După cum povestea el mi se părea că era îndrăgostit de ea, dar când a auzit că Yoli are prieten a reacționat destul de normal. Am mai pierdut timpul stând și vorbind. I-am făcut turul casei.
-- Aveți o casă de milioane. Nu mă așteptam că voi două trăiți așa de bine. Când am văzut-o prima data pe Yolanda mi sa părut un pic mai timidă, mi se părea că nu era cea mai fericită. Mai vorbind cu ea am inceput sa o descopăr și am aflat că ținea forte mult la acest loc, că dorea să se întoarcă aici. Știi ea mi-a propus să vin aici, să dăm naibii de ore, de liceu. Acum înțeleg de ce dorea atât de mult să vină înapoi. Mi-a povestit multe despre voi, despre tine anume, Dana.
-- Oau surioara mea a pomenit de mine.! Fain că nu a uitat să vorbească și despre mine unuia din prietenii săi. Cum de nu am făcut cunoștință mai devreme în Koreea. De ce nu ai venit la noi acasă vreodată?
-- Yolanda nu prea dorea ca tu sa afli de mine. Eu eram mai mult pentru ea ca o jucărie de pluș pe care poate mereu plânge, și căreia își putea spune secretele dureroase.

-- Ajutooor....

Va urma#

Summer Love (In Curs De Scriere)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum