1'

54 10 10
                                    

      startup sometimes does damage

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

      startup sometimes does damage

   Bavulunun kemerlerini hızla bağlayan Aila, gece kokan, dalgalı, beline uzanan siyah parlak saçlarının yüzüne düşen birkaç tutamını kulağının arkasına sıkıştırarak odasında gözlerini gezdirdi, krem rengi olan odasının duvarlarını çiçek motifleri süslerdi, odası çok büyük sayılmazdı ama o, odasını severdi.

   Derin bir nefes alarak daha fazla beklemedi, bavulunu da kaldırarak doğruldu. Fazlasıyla rahatsız hissettiren korsesini eliyle düzeltmek istedi fakat korsesinin gevşemeyeceğini, sıkılığını koruyacağını bildiği için uğraşmadı.

   Bugün için özel giyindiği, uzun, sanki birisi iğne ipliği alıp bulutları dikerek, bulutları elbiseye esir etmiş gibi, pamuklara özenirmiş gibi yumuşak görünen kabarık elbisesinin eteğini hafifçe kaldırarak elindeki bavulu ile birlikte odasından çıktı.

   'Eğer gerçekten kralın güvendiği birisi olmasaydım belki de tüm bunlarla uğraşmak zorunda olmayacaktım', diye geçirdi içinden. Bir yandan da gurur duymaya layık olup olmadığı hakkında hiçbir fikri olmadığı halde kendisiyle gurur duyuyordu.

   Sarayın ezbere bildiği fakat her geçişinde ısrarla ilk görüşüymüş gibi baktığı, ilginç desenlerden oluştuğunu düşündüğü koridorlarını, bu sefer seyretmeden seri bir şekilde arkasında bırakırken; 'Kral bana güvenmiş olacaktı ki; prensi korumak ve prense yardımcı olmak için özenle seçip görevlendirdiği kişilerin arasındayım.' diye düşünmeye devam etti.

   Sonunda vakit geçirmeyi en sevdiği yere, sarayın bahçesine ulaştığında etrafı süzdü. Çiçeklere değer verirdi, onlara ilgi göstermeyi de severdi. Bu güzel bahçede kendisinin de diktiği çiçekler yer alsın isterdi lakin buna izni olmadığını, böyle bir düşünceyi birileriyle paylaşmanın bile kendisine yasak olduğunu ve buna asla cüret edemeyeceğini düşünürdü, vazgeçerdi. Hafifçe iç çekerek onlardan gözlerini çekti ve sarayın rengarenk çiçeklerle dolu güzel bahçesinde adımlarını kralın verdiği emirle hazırlanan at arabasına doğru ilerletti.

   Aila, kralın verdiği bu görevi layıkıyla yerine getirecekti.

   Aila, kralın verdiği bu görevi layıkıyla yerine getirecekti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
dalgaların nefesi↬kang yeosangHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin