Kitap Kapakları

1.8K 30 43
                                    

Merhaba Arkadaşlar,

Ben sizin için elimden geleni yapıp en güzel kitap kapaklarını yapmaya çalışacağım. İstediğiniz gibi bir kapak yapabilmem için lütfen isteklerinizi açıkça belirtin (Not: Kapakta bir kız bide erkek olsun gerisini kafana göre ayarla derseniz istediğiniz gibi birşey yapamam.). Kapağı isteğinize göre yapabilmem için aşağıdaki formu doldurup bana mesaj olarak yolayınız. Ayrıca Kitapların multimedyasına koyulan resimlerine yapabilirim siz bana işte örnek olarak Kitabı'n karakterlerinin resimlerini yollarsınız ben onları birleştirip isimleri falan yazarım. Birde arkadaşlar yaptığım kapaklarda hata varsa veya hatalarımı nasıl düzeltebilirim nasıl daha iyi olabilir gibi soruları ben kendime sürekli sorup yaptığım kapakları inceliyorum ama sizde bakarken yorum olarak yazarsanız sevinirim.

Hala kapak yapıyorum bırakırsam buraya yazarım. Ve yazıyorum ARTIK KAPAK YAPMAYACAĞIM. Sebebini duyuru bölümünde açıkladım.

Kitabın ismi:......................

Kitap hakkında kısa bilgi:.................(Arkadaşlar bazılarınızdan duyduğum üzere bu bölüm için yazılan bilgideki kurgu çalınabiliyormuş bu nedenle yoruma yazarsanız olabildiğince kısa bilgi verin ben size özelden döndüğümde gerekirse sorarım yada direk özelden yazın.)

Kapakta yoğun olacak renkler:....................

Kapakta istediğiniz bir resim varsa o resimler:.................... ( httpk://hizliresim.com/ adresi üzerinden resmi linke çevirebilirsiniz. Linki yorumlara atarım.)

Kapakta istediğiniz bir yazı varsa o yazı:.......................

Kitap KapaklarıWhere stories live. Discover now