Duyuru

1.2K 13 5
                                    

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle kapak yapacağımı söylediğim fakat yapamadığım arkadaşlardan çok özür diliyorum. Onun dışında çoğu zaman kapak yapmak için aklımda fikirlerim oluyor hadi bu gün birşeyler yapıyım diyorum fakat tabletim artık hakkı rahmetine kavuştu yani en sonunda; "Ben bu kadarını kaldıramam." diyerek iflas bayrağını çekti ve ben kapakları tabletten yapıyordum. Telefonum zaten Nokia denen zımbırık bi işe yaramıyor bit kadar ekranı var.Kapak tasarlarken gerçekten eğlensem de bu durumda yapabileceğim bir şey yok. Yani sonuç bu olunca benim de elimden birşey gelmiyor. Maalesef sonuç olarak kapak yapmaya bir süreliğine ara verdim.

Şimdilik Hoşça Kalın.

28.01.2017

-----------------------------------

Selam, 

Geri döndüm demek isterdim ama yukarıdaki duyuruyu yapalı bir yıl oldu ve ben bu arada telefonumu değiştirsem de devam etmek istemedim. Aslında sebebi tamamen manevi yani ben tabletimi para biriktirip uğraşarak almıştım ve onda kapak tasarlarken yada bunu yapmak için sizlerle mesajlaşırken çok eğleniyordum ama söylediğim gibi kendisi bozuldu ve ben o bozulduktan sonra bir daha bunu yapmak istemedim. Bilmiyorum en sevdiği oyuncağı kırılınca bir daha oyun oynamak istemeyen bir çocuk gibi düşünebilirsiniz beni :). Bırakacağımı hiç düşünmüyordum aslında. Hatta zamanla kullandığım fotoğrafları kendim çekerim yada bilgisayardan photoshop falan kullanırım diye düşünüyordum. Neyse, sonuç olarak artık kapak yapmayacağım. Yeni kitap yazmaya başlayan herkese başarılar.

Not: Son olarak hala daha yaptığım kapakları kullanan @derinSahiller @Glserenzakr @Feriha_Ozmn nickli bu üç kullanıcıya çok teşekkür ederim :)

Hoşça Kalın.

28.01.2018

Kitap KapaklarıTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang