Day 30. Ominous-ominózus

17 6 4
                                    

Utolsó előtti rajz a kihíváshoz, igyekeztem ehhez méltón megcsinálni a mait

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Utolsó előtti rajz a kihíváshoz, igyekeztem ehhez méltón megcsinálni a mait. A témát egyébként sokféleképpen lehet értelmezni, remélem, hogy én jól készítettem el :) 
2 óra volt elkészíteni, remélem, hogy látszik rajta, mert tényleg nem keveset dolgoztam vele. Tekintsünk el attól, hogy több helyen is kimentem a keret vonalából, nem tudtam segíteni rajta😅 Én meg vagyok elégedve vele, remélem, hogy nektek is tetszik :)
Nem tudom, mit kéne még mondanom, szóval inkább szokás szerint, utoljára hozom holnap a következőt! Köszönöm, hogy megnézted💛

Egyébként attól még, hogy vége lesz a kihívásnak, ezt a könyvet annyival szeretném meghosszabbítani, hogy a tollal rajzolt, összecsapottabb rajzokat tintás verzióban újra megcsinálom. Igazából szeretném, hogy a könyv elérje a 31 részt, és ez a másik ok arra, hogy bevállaljam 😅. Persze azt nem ígérem, hogy rögtön november elején már jönnek is  a rajzok, de nem fogom elfelejteni, és újraalkotom őket :)

Tintafolt, avagy az első InkToberem ✔️Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora