3. Bölüm

122 2 3
                                    

Yanlarına gittim gittiğimde çocuk gözlerini benden alamamıştı. Gamzeye ( gamze en yakın arkadaşım) bu kim diye sordum John kuzenim dedi.

-Almanyada yaşıyorlar. John bir anda :

- Çok güzelsin.dedi bayağ utandım çnkü edepli olmak bunu gerektirir. beni belimden sardi ve yarım türkçesiyle " Hadi gidelim" dedi. Gamze kıskanmıştı eminim tanımaz mıyım ben bestimi ve ondan öyle bir ses çıktı ki annemin bağırmasindan daha korkunçtu John:

What the fuck diye bağırdı oh no küfür bitch no küfür

Biz gamze ile gülmeye başladık.  Gamze çok farklı duygular yaşıyordu.Dengesiz.Kimin kardeşi rhfjhjglho. Ve yeniden beni gezdirmeye çalıştı . "Hayır Jhon"  dedim. Anlamıştı herhalde Ok dedi hemen Gamzenin yanına koştum onunla konuşmam lazımdı. Sen onu seviyorsun dedim O:

-Hayır eskiden aşıktım ama şimdi asla ondan nefret ediyorum.

-Derin bi oh çektim ve tekrar bunu dışardan çektim ki Gamze:

-Onu seviyorsun

-Hıı

-Sen onu diyorum seviyorsun seni övdüğünde ne kadar çok sevindin farkında mısın

Sustum etrafi bir sessizlik kapladı

-Hadi ama sen en son cenk e aşık olmuştun ve ben senin aşık hallerini bilirim Cenkten sonra kimse ile birlikte olmadın

Gözümden birkaç damla yaş inci tanesi misali yanaklarımdan süzülerek(Cenk gözümün önünde beni aldattığı için suçluluk duymuş ve beni önüne bağlayıp intahar etmişti) hayır sadece hoşlantı sadece dedim ve koşa koşa arabama binip ağlaya ağlaya eve gittim. Üzülüyordum o herzaman gözümün önünden gitmiyordu onun suçluluk duyacağı yere ben duyuyordum bu çok büyük haksızlık ben bunları düşünerek uyumuşum zaten.

Tatlı Ukala (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin