El soterrani de Kittie

14 0 0
                                    

Kittie, Hallie, Samara i Lizzie, quatre amigues molt unides que durant aquesta petita història aniran descobrint secrets unes de les altres que ni es podien arribar a imaginar.13 de novembre una nit normal com totes, o això creien elles. Eren les 20:00 de la nit tot normal, fins que van escoltar un soroll del soterrani a on estaven elles, venia d'una porta tancada amb cadenat, elles es van espantar totes menys Kittie, el van deixar passar fins que a les 12 en punt tornen a escoltar el mateix soroll més fort i més consecutiu, tot d'una Kittie desapareix i comencen a escoltar veus que pronunciaven el nom de les altres tres nenes, les tres espantades intentant sortir per la porta per on van entrar, però estava tancada, van intentar sortir per la finestra però també estava tancada, de sobte un silenci extrem envaeix el soterrani, les tres aterrades intenten demanar ajuda mentre busquen una sortida, no podien, de cop i volta se'ls va anar la veu, en qüestió de segons va aparèixer de nou Kittie, les noies li van intentar demanar ajuda fins que van començar a notar alguna cosa estranya en ella, es va començar a descontrolar i ha transformar-se en una mena de persona deformada sense cara, amb les cames i els braços extremadament llargs, les nenes tanquen els us ulls a l'hora, quan de sobte s'escolta un gran crit i en aquell instant va ser quan les nenes van desaparèixer i ja no se sap res de cap de les quatre. Des d'aquest dia ningú s'atreveix a trepitjar aquella casa, i cadascú té la seva hipóitesis del que va passar, el que no saben es que realment Kittie amagava grans secrets mai imaginats.

 Des d'aquest dia ningú s'atreveix a trepitjar aquella casa, i cadascú té la seva hipóitesis del que va passar, el que no saben es que realment Kittie amagava grans secrets mai imaginats

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
Hai finito le parti pubblicate.

⏰ Ultimo aggiornamento: Apr 09, 2021 ⏰

Aggiungi questa storia alla tua Biblioteca per ricevere una notifica quando verrà pubblicata la prossima parte!

El sotano de KittieDove le storie prendono vita. Scoprilo ora