A hamburger után teli hassal keltem fel az asztaltól. Gerald elment fizetni én meg lassan elindultam a kijárat felé.
- Köszönöm a vacsit. - nézek rá hálásan.
- Igazán nincs mit! Én köszönöm, hogy eljöttél velem.
- Kiraktad már a képet?
- Még nem.
- Figyelj, még egy kicsit ne tedd ki. Végig kell gondolnom. Mert mégis csak egy napja ismerjük egymást és én eredetileg nem is kedvellek.
- Jó, figyelj nem rakom ki. Ismerkedjünk meg normálisan. Holnap elviszlek randizni. Na mit szólsz? - veti fel a nagy ötletét vigyorogva.
- Hülye. - nevetek. - Én nem akarok veled randizni.
- Naa miért nem?
- Azért mert nem. Örülnék, ha jó barátok lennénk és tényleg melletted leszek és segítek, de nem mint a barátnőd. Halseyel elhitettük és ennyi legyen is elég.
- De az a csók.
- Az jó volt, de az is csak Halsey miatt történt, ennyi. - mondtam ki amit tényleg gondoltam. Ugyanis tudom, hogy nem létezik első látásra szerelem főleg nem G-eazynél.
- Nem hiszed, hogy meg tudok változni ugye? - néz rám lesajnálóan.
- De, én próbálok ebbe hinni. És ezért is akarok segíteni.
- Tudod mit nem akarom, hogy segíts nekem. Azt hittem már a legelején, hogy te más vagy, de nem, te is csak a meg javítom akarsz lenni. Hát kösz nem kell abból már van bőven elég. - akad ki teljesen.
- Ne csináld ezt. Azért segítettem Halsey előtt is neked, hogy kapja be az a lány. Pedig pontosan az Ő számainak hittem és nem neked. Mégis neked segítettem. Úgyhogy most ne üldöz el magad mellől.
- Tudod mit. Tagadtam, de igen sokszor agresszív voltam Halseyel. Sosem ütöttem meg, de ezerszer összetörtem a szívét és milliószor csaltam már meg a rengeteg kurvával akiket állandóan veszek magamnak. És megakarok változni, de nehéz. - kiabál velem az utcán.
- Nézd, ha te nem akarod, hogy segítsek neked akkor nem tudok. És akkor jobb is ha megyek. - mondom neki nyugodt hangon, majd hátat fordítók és elindulok az ellenkező irányba. A könnyeim elkezdtem folyni és talán vártam, hogy utánam jöjjön vagy legalább utánam szóljon, de nem mondott semmit. Sőt hallottam, ahogy idegesen beszáll a kocsijába majd elhajtott. A kocsi után nézve idegesen letöröltem könnyeimet majd rájöttem, hogy mit is vártam egy ilyen beképzelt drogos hülyétől. Nem telefonáltam se Hannanak se Greggnek hagytam hadd bulizzanak. Inkább csak elsétáltam a vasútállomáshoz.
A vonaton ülve a telefonomat megnyitva írtam egy üzit Greggnek, hogy minden okés én már a vonaton vagyok. Apának meg, hogy ki tud -e jönni elém az állomásra. Persze hamar válaszolt is, hogy igen.
A facebookot megnyitva egy ismerősnek jelölést kaptam amit megis néztem gyorsan.
Halsey volt az gúnyosan mosolyogva egyet kinyomtam a telefonomat és csak néztem az utat.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 22, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Az Álarc mögött Where stories live. Discover now