5.

669 31 14
                                    

Od dne kdy jsem byla u Dominika uběhly 2 dny každé ráno jsem od něho měla vzkazy , které mi zlepšily den. Dnes je tu Pátek a s ním přichází párty na kterou mě pozval. Ten kluk mě jednoduše zkazil a mě se to líbí. Dnes má přijít Gabča aby mi pomohla s oblečením jen se trochu bojím jak jí vysvětlím za kým jdu. Už takhle mi vadí že ji zatajuji s kým se scházím.

...

,,A kam se takhle parádíš?" přišlo to co jsem nechtěla řeknu ji prostě pravdu kam jdu ale ne s kým!

,,párty" zazubila jsem se na ní a ona na mě vyvalila oči. Já se jejímu výrazu zasmála a nechala jsem ji dál pracovat na tom abych vypadala skvěle.

,,ty a párty? a kdy si mi chtěla říct že kouříš?" koukala na moje cíga co ležely na stole.

,,To jsem u výslechu? " nechtěla jsem ji to říkat bohužel je moje blbost že jsem si je tam nechala a pečlivě si je někam neschovala.

,,jo!" byla neodbytná.

,,fajn zkusila jsem to a zachutnalo mi... kouřím asi 4 dny tak klid zase je to čerstvé a párty ?prostě se chci jen pobavit nic víc" došla mi trpělivost jí to zatajovat. Ona na to kývla a po celou dobu jen mlčela.

...

Dominik zvoní a já jak zplašená utíkám ke dveřím. Gabča mi vybrala bílou braletku na to černý přehoz a černé kalhoty s vysokým pasem. Otevírám dveře a skáču dominikovi kolem krku.

,,Ahoj, sluší ti to" směje se mému uvítaní , proto z něho seskakuji a začínám si do mini kabelky házet potřebné věci . Kabelku dávám na rameno a vycházíme s Dominikem ven on mě bere za ruku a proplýtá si prsty. Já naoplátku stoupám na špičky a dávám mu pusu na tvář.

,,prcku" špitl a přitom se uchechtl.

,,ty si utahuješ z mé výšky?" zkřivý se mi obočí na tváři. Kroucením hlavy mi dá znamení že ne a mně se obočí zase narovná . Vytahuji si cígo a zapaluji si on na mě s údivem zírá.

,, No co? zachutnalo mi! zkazil si mě!" směju se mu a vydechuji kouř s úst.

,,já a zkazil? to neni možný" dělá zase ty svý oči , které ví že na mě moc dobře platí a po pár potahů mi bere cígo z ruky a kouří ho on.

,,co děláš?" dělám pro změnu psí oči já.

,,pomáhám ti se zbavit závislosti" uchechtl se a já si křížím ruce na prsou na znamení že to není fér.

Už slyším hudbu z velkého baráku ke kterému se blížíme. Vcházíme dovnitř za zábavou a hned jak otevřeme dveře cítím pach alkoholu a trávy. Dominik mě tàhne davem za jeho kamarády a tam mě seznamuje. Mávnutím ruky je pozdravím a sedám si na gauč vedle Dominika , který se chytil příležitosti a má alkohol hned u pusy.
Jeho kamarád Jakub podává mně červený kelímek s nějakou tekutinou .

,,co v tom je? nepiju alkohol..!" koukám na tekutinu v kelímku. A hraju si s ní že dělám vír.

,, dej si jen jeden drink prosím..." špitl mi do ucha a udělal na mě psí oči. Zase ty jeho oči jak já je nesnáším. S povzdechem jsem drinku cucla a jelikož mi to zachutnalo kopla jsem to do sebe celý a všichni se zasmáli .Jakub když to viděl začal míchat další a Dominik si položil ruku na moje stehno. Bála jsem se že se špatně zamilují... bohužel už se z toho nevymotám... ano já se zamilovala do Dominika! nemá cenu si nalhávat že to tak není...

Jakub mi podal další a já ho opět kopla do sebe jen byl silnější jak před tím tak se mi zkřivil celý obličej a kluci vybouchli ve velmi hlasitý smích a já taky.

Po pár driků cítím příliv alkoholu v krvi a pocit se mi začíná líbit . Dominik mi jezdí rukou po stehně a já na ruku koukám ze skouslým rtem. Čím více mám v sobě alkoholu tím více mám chuť na Dominika. Proto ho předevšemi začínám dravě líbat a jsou mi úplně jedno názory ostatních . Odtáhl se a koukal na mě se zakroucením hlavy , moje oči které měli jiskricky se proměnily ve smutné .

,,si opilá...nech to na jindy až budeš 100% rozhodnutá" špitl mi opět do ucha a hladil mě furt po stehně načež já se natáhla pro další drink a pila jsem furt. Přišlo mi jak kdyby si myslel že jsem panna a chtěl aby moje poprvé bylo dokonalé, ale já nejsem jsem si jistá. Alkohol jsem ráda neměla společně s cigaretami teď je ze mě jiny člověk co si to začíná oblibovat.

...

Začala hrát má oblíbená písnička a proto se  opila snažím zvednout což se po chvíli povede a stoupám si na stůl kde se následně začínám kroutit , netuším kde jsem se to naučila, protože mi to fakt jde. Pomalinku si začínám sundavat prehoz který letí pryč a snažím se si rozvázat braletku.

Dominik se zvedá bere mě jako pytel brambor a někam mě táhne.

,,čauuuu!" mávnu na kluku a směju se. Jak jsem přehozena přes Dominikovo rameno a visím vzhůru nohama začíná se mi zvedat žaludek ale snažím se to držet v sobě . Dávám na jevo aby mě pustil bušením do jeho zad , ale nepomáhá to. Najednou pod sebou cítím měkkou postel a rozvalím se po ní. Najednou mi Dominik sundava boty a potom taky kalhoty a přehazuje přese mě deku. On si vedle mě lehá taky a usínáme v objetí.

...

Ráno někdo zvoní já si hlavu přikryji pod deku a spím dál . Dominik se zvedá a jde otevřít. Pak mi to dojde a podívám se jestli jsem oblečená. Naštěstí ano a chytám se za hlavu , která mě extrémně bolí .

,,Ahoj můžu dál?" slyším Gabčin hlas a mě začíná tlouct srdce jako o závod.

,, Teď se to nehodí přijď jidny prosím..." Dominikův hlas ji odlákává a já doufam že to zabere... nesnesla bych hádku z Gabčou obzvlášť když mám kocovinu , myslím si že bych nedokázala říct smysluplnou větu .

,, co? máš tu nějakou holku?" slyšim blížící se kroky Gabči a moje srdce je na pokraji vyskočení z těla. Slyším jak bere za kliku a já na ni vystrašeně upírám svoje oči.

,, Feťák a pak s nim chrápeš?" Gabča se rozplakala načež jsem se zvedla z postele a šla ji obejmout . Ona mě odstrčila až jsem spadla na zem. Zazněla velká rána protože jsem si dala do hlavy.

,,já s nim nespala.." zvedla jsem se prudce na nohy a koukla na ni přitom jsem si držela zátylek .

,,nedávno to byl debil o kterýho by sis neopřela ani kolo... věděla si že ho furt miluju a uděláš tohle?" mluvila dost naštvaně tohle byla úplně rozdílná hádka od našich ostatních. Dost mě to mrzelo ale absolutně jsem nevěděla co na to říct. Gábina se sebrala vlepila Dominikovi dost silnou facku a s pláčem odešla.

,,si v pořádku?" chytá mojí krvácející ránu na hlavě a kouká na mě litujícím výrazem.

,,jo jsem nic to nebude!" pohladim ho po tváři kde měl obtisklou Gábiny dlaň .

——————————————
Tadááá je tu další kapitola🥳 Doufám že se vám to bude líbit🥰 Předpisuji furt dopředu a moc se těším na vydání dalších kapitol💞 měj té se!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 22, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Držím tvou ruku i když dávno si pryčWhere stories live. Discover now