Capitolul 3

17 2 0
                                    

Secvență din capitolul anterior
"Andrea a lăsat plasele jos, și a făcut ceva ce m-a șocat, m-a luat în brațe, și a început să plângă".

A început să plângă în hohote și a început să zică:
Andrea : Te plac de la petrecea ce am dat-o pentru boboci, când am vrut să iți zic, te lingeai cu una, și ai plecat cu ea. Noaptea aia m-a distrus, plângeam mereu, de aia ma comportam ca dracu cu tine, sa vezi cum e, dar când ți-am auzit suspinele, m-a pufnit plânsul. Te plac atât de mult Alec, foarte mult.

Am rămas blocat.., ea mă place?..
Eu: Of, Andrea, și eu te plac foarte mult, eram prea beat în seara aia, și nu te-am văzut, îmi pare rău micuțo. Dacă eram treaz nu făceam așa ceva.

Nu a zis nimic, am intrat în casă, și a început să mă sărute, pentru câteva secunde nu făceam nimic, apoi i-am răspuns la sărut. Era cel mai tandru si plin de iubire sărut, o iubesc atât de mult pe fata asta, când am rămas fără aer, am rupt sărutul, și ne-am apropiat frunțile..

Andrea: Wow.., cât mi-am dorit asta, ești așa...

Nu a apucat să zică, căci am sărutat-o nu mă puteam satura de buzele ei.

Rupem sărutul, și ne privim unul pe altul. Sunt chiar nebun după ea. Ochii ei, mă dau peste cap. Andrea isi trage respirația si imi spune :

-Alec Smith mi-ai trezit niște sentimente doar dintr-un  sărut cum nimeni nu a făcut-o. Te iubesc de atât de mult timp, încât ma imbătam  în iubirea pe care ți-o purtam.







NEXT!
CE CREDEȚI CĂ ÎI VA ZICE ALEC ANDREI?

ANDREAWhere stories live. Discover now