nieuwe identiteit

1K 67 1
                                    

pov Juliette

(foto van oude en nieuwe kleren)

Nadat ik langs de bank ben geweest om al mijn geld op mijn rekening heb opgenomen zijn Tara en ik gaan shoppen zodat in ieder geval ik niet herkent word aan mijn kleding.

Daarna gaan we met mijn nieuwe info en pasfoto naar een vriend van Drake die mijn ID gaat maken.

als we thuis komen maken we mijn kamer mooi met de nieuwe verf en decoratie en muurstickers van bloemen. Tara gaat met Drake werken, terwijl ik  mijn kamer ga verfen en Rens gaat ook iets doen maar wat weet ik niet. 

Als ik de laatste dozen met oude kleren via marktplaats heb op gestuurd zet ik de radio aan en begin met schilderen. En natuurlijk net als ik keihard aan het meezingen ben met 'firework van Katy Perry' komt net Rens binnen.

"heey kan ik je help...en?" zegt hij een beetje verrast. meteen stop ik met zingen en voel dat ik knalrood wordt.  "ja graag.." zeg ik verlegen. Rens pakt en kwast en begint te schilderen.

"weet je wel van die meisjes die van die dikke lagen make-up dragn?" vraagt hij na een tijdje in eens. "ja van die poederdozen" zeg ik. "nou laats zag ik er een met deze kleur oogschauduw" zegt hij. " en hoe zag dat eruit?" vraag ik. "nou ongeveer zo" zegt hij lachend en voor dat ik het weet zit ik onder de lichtblauwe verf. "o jij gaat boete!" roep ik en ren met een kwast met witte verf achter hem aan.

nog geen half uurtje later zitten we onder de witte, blauwe, roze en gele verf. allebij nog half lachend naar het resultaat: meer verf op ons dat de muur. "dat wordt nieuwe verf halen" zegt Rens.

als we de verf hebben gehaald en we de deur van de kluis openen valt er allemaal post uit de brievenbus. ik raap het op en zie een geheimzinnige envelop met mijn naam erop ik open hem terwijl ik Rens 4 potten met verf naar mijn kamer laat dragen. Hij gaat op mijn bed zitten en ik ga naast hem zitten en open de envelop. Ik haal er een briefje uit die aan een ID kaart vast zit uit. op het briefje staat Good Luck With Your New Start geschreven in sierlijke letters. dan bekijk ik mijn nieuwe ID:

naam:Jessie van der Ladenn
man of vrouw:vrouw
lengte: 1.70 m  
geboortedatum: 11 februari 1997
enz..

"aangenaam kennis te maken Jessie" zegt Rens.

the badboy and the princesWhere stories live. Discover now