dit is je kans

1.1K 70 0
                                    

Pov Juliette (baljurk zie je op de foto)

"Ik kom je redden" zegt de jongen. Hij houdt zijn hand voor mijn mond. "Ik haal mijn hand weg als jij belooft niet te gillen" zegt hij. Ik knik. Hij haalt langzaam zijn hand weg. Ik blijf stil. "Okay, ik ben Drake. Ik werk als zo'n kranten joch, maar ik kom ook uit zo'n rijk gezin als jij alleen was ik er helemaal klaar en liep weg toen ze me wouden uithuwlijken. Jij kunt ook weg! Kom nu mee ik leid je naar de achteruitgang" zegt hij. "Nee, ik hoef niet weg ik word niet uitgehuwlijkt. Ik heb een ontmoetingsbal waar ik heen moet" zeg ik. "Dat is het begin... kom nou!" Zegt hij. Ik schud mijn hoofd. "Nou dat is dan jou probleem, hier is mijn nummer voor als je je bedenkt" zegt hij. Ik bedank hem en dan gaat hij weg.

We lopen het huis in en daar staat al een team van stylisten klaar om me een mani-en pedcure te geven mijn haar te doen en make up. Ik ga zitten in een zwarte kappersstoel die mijn moeder in de enorme badkamer heeft staan. De kappersters beginnen gelijk mijn haar te krullen en vast te zetten met liters haarlak. Dan doen ze mijn make up en mijn jurk bij me aan.

Ik stap met mijn ouders de auto uit we lopen de school in en worden door oudere jaars naar de balzaal begeleid we lopen de balzaal binnen. Iedereen kijkt me aan want ik heb denk wel de mooiste jurk en de grootste. Mijn moeder trekt me mee naar de kant waar de meisjes moeten wachten tot een jongen naar ze toe stapt. Ik zie Phillip met zijn ouders bij Caroline staan ze kijken elkaar verliefd aan. Ineens moet ik weer denken aan de woorden van de Drake. "Dat is het begin...je gaat daarna trouwen" ik schrik op uit mijn gedachten als er een jongen mijn hand pakt. Ik sta op en draai een rondje. Hij knikt goedkeurend en hij haalt zijn ouders erbij. Die kletsen wat met mijn ouders. Ik ga weer zitten en stel me voor " ik ben Juliette". "Frederick" zegt hij. Ik knik en luister naar wat mijn ouders zeggen. Ik hoor een tijdje niks bijzonders tot dat mijn vader het woord zegt: 'bruiloft'. Ik schrik me kapot Drake had gelijk. Ik wil hier weg! "Uhh ik moet me even excuseren" zeg ik. Frederick knikt en ik haast me naar de deur. Ik loop weg. Ik weet niet waarheen maar ik moet hier weg. Ik pak uit mijn handtas mijn mobiel en het briefje met Drakes nummer. Ik toets zijn  nummer in en bel hem op.

Telefoongesprek: Drake _Juliette
Hallo met Drake
Hoi ik ben juliette van de baljurkenwinkel je had gelijk ik word uitgehuwelijkt.  Help me alsjeblieft.
Uhh okay ga naar huis met een taxi of bus of lopend ofzo pak een rugtas met belangerijke spullen en veel geld. Neem eten en drinken mee en kom en bel een taxi als de taxi er is bel mij dan terug!
Okay bedankt tot zo!

Ik hang op en loop naar de bushalte.

Als ik thuis ben loop ik achterom waar geen bewaking is. Ik sluip naar mijn kamer en kleed me om mijn haar en make up doe ik af en doe alleen wat mascara op en mijn haar in een zijvlecht. Dan pak ik wat spullen in en zwarte dakine rugzak en pak mijn bakpas dan haal ik veel eten en drinken en ga weet weg. Ik bel een taxi en als die er is bel ik Drake.


the badboy and the princesWhere stories live. Discover now