2020. okt. 23

13 0 2
                                    

Okké. Nekem elkezdődött az ősziszünet, szóval marad a pihenés. A könyvekkel kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy ugye nemrég raktam ki a bnha-s sztori új részét, ott is adtam egy kis infót, hogy mizujs, de itt is elmondom. Szóval, baromi sok tanupnivalónk van és kezd fogyni a szabadidőm. Így az írói képességeimet a szünetek alatt élem ki, hogyha megjön a szikra.

KÖNYVEEEK!!
1. A BSD-s könyv kövi része írás alatt van, és azt remelhetőleg ősziszünetre, meg ki akarok hozni még 1 részt belőle.
2. A BNHA-s könyvből most publikáltam, arra nem ígérhetek semmit. De nagyon szeretnék majd írni meg egy részt. De ezt sajna nem tudom meg ígérni
3. Ugye akinek van tiktok-ja az láthatta azt az új trendet, melyben a lelkitársak hallják egymást énekelni.... Tervbe van egy ilyen könyv is Bokuto/Bakugo változatban.
4. Baratnőmnek ígértem egy OiHinát [Oikawa x Hinata] könyvet. Nem szeretem ezt a shippet, viszont ő meg nekem ígért egy BakuDekut, szóval meg kell írjam. Még lehetőleg karácsonyig. Szóval ez is tervben van.

ÉS MOST JÖN A NAGY HÍR!!!!
Lesz Halloweene rész is. Kérdéses meg melyik sztoriban, de az egyikben tuti lesz. Drága Pottosz, ezzel csesztetett ma, hogy legyen, én meg megmondtam neki, hogy írja meg küldje át oszt berakom. Szóval valszeg az is lesz.

Ennyi a gyors helyzetjelentésről. Azé van holnapi dátum, mert nem mindenki ma olvassa el, nekem meg már másnap van félig, szóval jóvanazúgy.

Még valami. Jöhetnek kérdések, majd lesz szerintem itt q&a.

Na, Jó reggelt/éjt gyermekeim, puszit a pocitokra❤❤

Mizu van?Where stories live. Discover now