105. Bölüm/Nefret

397 29 99
                                    

Defne'den

Gözlerimi yüzüme gelen güneş ışığıyla açtım Ömer'e baktım tatlı tatlı uyuyordu gülümsedim. Başımı göğsünden kaldırdım sakallarını okşadım biraz sevgilimi izledikten sonra dudağına küçük bir öpücük kondurdum yataktan dikleştim yerden Ömer'in gömleğimi alıp üzerime giydim önünü ilikleyip banyoya girdim.

On onbeş dakika sonra duştan çıktım bornozumu giydim saçlarımı havluya sardım banyodan çıktım direkt giyinme odasına gittim. Kıyafetlerde elimi gezirdim beğendim bir elbiseyi aldım elime önce elbiseyi inceledim beğenince elbiseyi üzerime giydim elbise kiremit rengi triko bir kumaştı boyu dizimin üstündeydi. Belimede siyah renkli bir kemer takmıştım, ayakkabılarımın olduğu kısıma gittim kemerime uygun siyah renk çorap çizme almıştım şimdi giymecektim ama bir kenara koydum evden çıkmadan önce giyerdim.

 Belimede siyah renkli bir kemer takmıştım, ayakkabılarımın olduğu kısıma gittim kemerime uygun siyah renk çorap çizme almıştım şimdi giymecektim ama bir kenara koydum evden çıkmadan önce giyerdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ayağıma siyah renkteki pandufumu giydim giyinme odasından çıktım tekrardan banyoya gittim. Saçlarımı kuruttum dalgalı bir şekil vermiştim makine ile su dalgası yaptım kahküllerimi düzleterek banyodan çıktım. Direkt makyaj masasına oturdum. Neyseki elbisemin boğaz kısmı boyumdaki morlukları kapatıyordu, ucuz yırtmıştım yine. Ömer'e baktığımda hala uyuyordu artık uyanması lazımdı makyaj masasından kalktım yanına gittim onun yattığı tarafa gidip yatağın başına oturdum.

Defne:Ömer.

Ses vermedi uykusuna devam etti gülümsedim yüz üstü yattı tırnak iziyle dolu sırtına baktım alt dudağımı ısırdım. Sanrım biraz abartmıştım dudağımı büzdüm, en iyisi uyanınca orasına krem sürdürmekti.

Defne:Aşkım hadi uyan bir tanem.

Elleri yatakta beni ararken gülümsedim. Elimi tutunca bende elini kavradım gülümsediğini duydum gülümsem genişledi.

Defne:Hadi kalk bakalım artık çok işimiz var daha hadii!

Elimi çekmeye çalıştım izin vermedi yüz üstü döndü sırt döndü yüzündeki tebessümü görünce gülümsememi soldurmadım.

Ömer:Günaydın.

Defne:Günaydın uykucu!

Ömer:Oo duş falanda almışsınız Defne hanım erkencisiniz yine.

Defne:Ee ne demişler erken kalkan yol alır. Hadi kalk bakalım Ömer İplikçi işimiz çok!

Kalacakken beni kendine çekti göğsüne yatırdı beni.

Ömer:Böyle kalsak olmaz mı?

Defne:Imm olmaz maalesef sevgilim. Hadi kalk!

Ömer'in yanından kalktım. Ömer'e baktım hala yataktaydı.

Defne:Şimdi çocuklara bakmaya gidiyorum gelince seni yataktan kalkmış duşunu almış hazır olarak göreceğim. Yoksa külahları değişiriz Ömer İplikçi!

ZORBA Where stories live. Discover now