Rumors (2)

5 1 0
                                    


Sofia gaat ze hele week niet naar school, ze is zo verdrietig. Maar ze mist wel veel op school. Zoals dat er een nieuwe leerling. Ze beluit het weekend af te wachten en maandag weer naar school te gaan.

Maandag ochtend, Sofia loopt weer door de school. Tegen Kai zegt ze geen woord en hoopt dat Kai ook niet naar haar komt. Maar Sofia maakt zich geen zorgen Kai heeft het te druk met zijn vrienden. Ze gaat in het lokaal zitten schuin voor de nieuwe jongen. De jonge heeft zwart haar, een baard en heeft een zonnebril op. Sofia ziet dat de nieuwe jonge al veel vrienden heeft gemaakt. Tijdens de les voelt Sofia dat de jonge de hele tijd naar haar kijkt. 

Na de les loopt Sofia naar het volgende lokaal, onderweg komt de nieuwe jonge naast haar lopen en stelt zich netjes voor. Hij heet Simon en is best aardig. Ze praten een tijdje tot ze bij het volgende lokaal zijn. Ze gaan naast elkaar zitten en praten de hele les door. In de pauze zitten ze niet bij elkaar. Simon zijn vrienden vonden het niet zo leuk dat Simon met Sofia om gaat. Ze vinden het niet kunnen dat Een populier iemand met een niet zo populier iemand om gaat. Zij hebben geen zin meer in Simon en proberen de rest van de week de vriendschap de verminderen en niet meer met Simon om te gaan. Simon vind het niet erg hij heeft alleen maar oog voor Sofia. Sofia vond het niet zo leuk voor Simon, daarom maakte ze een regel met hem: Ze zouden alleen nog maar stiekem af spreken. Dat zij Sofia ook omdat ze wat ruimte wou van Simon hij was bijna de hele dag bij haar. 

Maar Simon luisterde niet, het was net alsof hij aan Sofia vast zat en liet haar maar niet met rust. Sofia probeerden hem te ontlopen maar toch elke keer kwam ze Simon weer tegen. Sofia kon wel honderd keer zeggen maar toch kwam Simon steeds bij haar. Toen besloot ze het maar gewoon tegen Simon te zeggen. Ze liep naar hem toe en zij: 'Simon luister, begrijp me niet verkeerd maar we kunnen beter bij elkaar weg blijven'. Simon werd boos maar snapte Sofia wel. Simon zij toen: 'Je hebt gelijk ik hoor dat er veel geruchten zijn of ons samen, ik zal nooit meer iets tegen je zeggen of je aan kijken'. Dat vond Sofia wat overdreven, maar Simon snapt haar gewoon verkeerd. 

Hij zegt geen woord in de dagen die daarna komen en kijkt haar niet eens meer aan. Ondertussen in die dagen gingen de geruchten nog steeds rond.

Na een week zit Sofia thuis, ze leert voor Engels. Dan komt Ava haar kamer in lopen en zegt: 'heb je de nieuwe geruchten al gehoord, de geruchten over jou en die ene jonge Simon'! Ava verteld veder dat er jongens zeggen dat Simon morgen Sofia verkering gaat vragen en dat Simon nooit Sofia goed gaat behandelen als hij zijn vriendin word. Sofia wil helemaal niks met Simon ze probeert juist van het af te komen. Ava vertrekt weer en Sofia weet niet meer wat ze moet doen. 

RumorsOnde histórias criam vida. Descubra agora