2

88 16 4
                                    

Ajunse in club, Lisa ma trage dupa ea pana la o masa unde deja sunt vreo 10 persoana. Pe unele le cunosc, pe altele nu, si nici nu intentionez sa o fac. Lisa are multi prieteni pentru ca este o fire foarte sociabila. Ma inteleg bine cu toti prietenii ei pe care ii cunosc, insa nu am stabilit cu ei o conexiune atat de intensa pentru a-i numi prieteni.
Ii salut si ma asez imediat pe primul loc pe care il vad. Ceilalti s-au impartit ba la bar, ba pe ringul de dans, ba dracu' stie pe unde. Curand am ramas singura cu sticla mea de Pepsi. Candva iubeam cluburile si dansul, dar acum nu. Poate m-am maturizat
Abia dupa o ora decid sa ma ridic pentru a merge la baie. E aglomerat, asa ca astept pe culoarul ce desparte toaleta barbatilor de cea a femeilor, cand din senin un tip se izbeste de mine
- Loc mai bun sa stai nu ti-ai gasit? Spune el razand
- Ochi mai buni sa vezi pe unde mergi nu ai? Raspund eu si zambetul ii dispare de pe fata cand toti prietenii lui incep sa rada in spatele lui.
Le arunca o privire intensa si continua
- Vad ca-ti merge gura. Sper sa-ti mearga si capul la fel de bine
- Merge mai bine decat al tau, in mod evident. Spun asta nervoasa si intru in baia care s-a eliberat intre timp. Baietii astia nu mai au pic de bun simt in zilele noastre.

Cand ies, tipul era tot acolo, de data aceasta "vrajind" o fata. De data aceasta, ma izbesc intentionat eu de el, zic "Pardon" si ma intorc la masa unde ma astepta Lisa
- Unde ai fost? Credeam ca ai plecat fara sa ma anunti
- Calmeaza-te, am fost la baie. Stii ca ti-as spune daca as pleca.
- Hai la dans!! Zice ea
- Nuuuuuuu!!!
- Nu poti sta toata noaptea pe canapea. Nu de asta te-am adus aici.
Oftez cand realizez ca nu va renunta pana nu va iesi cum vrea ea.
- Bine, dar intai am nevoie de un shot de Tequila; zic si dau repede un shot pe gat

Am zis ca nu vreau sa dansez, dar incet-incet muzica m-a prins si am inceput sa ma relaxez. Am dansat pana cand un grup de baieti de langa noi au inceput sa se ia la bataie. In cateva secunde , tot clubul a inceput sa semene a ring de box asa ca am decis sa plec. Dau sa o iau pe Lisa, dar nu o mai vad in multime.
Fug speriata spre masa..nu e nici acolo. Nu reusesc sa vad niciun chip familiar, asa ca decid sa ies din club pentru ca era prea periculos, dar cand ajung aproape de iesire, un spatar de scaun aterizeaza la picioarele mele. Sunt tot mai speriata, asa ca dau sa plec in partea cealalta, dar pe unde te uitai vedeai doar pumni. Ma panichez si raman pe loc pana cineva ma trage de brat si ma scoate afara in siguranta.

~Toxic~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum