Personaje:

308 5 0
                                    

Ian Taylor: Personaj principal. Burlac râvnit de toate fetele. Nebun, dar și serios,când este nevoie. Tânăr om de afaceri,preia firma tatălui său John Taylor, devenind cel mai bogat afacerist din Seattle. 

Vârstă: 25 de ani.

Înalțime: 1,95

Rose White: Personaj principal. Primul an la colegiu în Seattle. O fire serioasă, și pasională. Singură până în momentul de față, neavând nici un iubit. Fica Miei White și a lui Christian White (personaj absent).

Vârstă: 19 ani.

Înălțime: 1,70

Liam Smith: Tânăr afacerist. Partener de afaceri cu Ian. Pasionat de motociclism. Prieten la cataramă cu Ian. Și acesta preia firma tatălui său, Richard Smith, colaborând cu Ian, deținând cel mai puternic holding din USA. 

Vârstă: 24 de ani.

Înălțime: 1,89

Rebecca Davis: Prietena cea mai bună a lui Rose. Primul an la colegiu în Seattle. Marea ei pasiune fiind înnotul dar și cursele de motociclete. Crescută de mătușa sa(Părinții săi murind la scurt timp după nașterea ei,din cauza unui accident de mașină), Jane, pe care o consideră ca pe o mamă!

Vârstă: 19 ani.

Înălțime: 1,67


Bună dragilor! Numele meu este Alice! M-am decis să scriu această carte, pentru că știu că există mulți adolescenți care își doresc cărți în care să se regăsească, și pe care să le citească cu drag! 

Voi încerca să postez odată la 3 zile câte un capitol. Depinde și de timpul liber pe care îl voi avea. Odată la 3 zile, va apărea câte un capitol.

Dacă aveți sugestii, vă aștept cu drag cu mesaje în privat , sau pe e-mail: anonymousgirlwriteronwattpad@gmail.com

Lectură plăcută!

Ești a mea, iubitoWo Geschichten leben. Entdecke jetzt