3. Bölüm : Karabiberimmm

33 1 0
                                    

Bibly bu gibi durumlar için yanında hep karabiber taşırdı . Cebindeki karabiberi çıkardı ve burnuna döktü . O küçücük burnuna yarım karabiber tanesi bile yeterdi ama o işi garantiye almak istiyordu o yüzden burnuna karabiber bocaladı . O kadar çok karabiber bocalayınca tabi Vector ' u korkutucak kadar yüksek desibelde hapşurabildi . Vector korkusundan Bibly ' i bıraktı . Bibly artık minik bir buluttu . Pofuduk şirin bir bulut .

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Buluta dönüşebilmek vahşi doğada çok yararlı oluyordu ya da çocuk odasında

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Buluta dönüşebilmek vahşi doğada çok yararlı oluyordu ya da çocuk odasında . Bibly yarı görünmez olsa da saklanması gerektiğini biliyordu o yüzden duvardaki bir rafın üstüne çıktı ve aşağıyı izlemeye başladı . Vector , dokungaçları sağolsun çok hızlı bir şekilde odayı kontrol edebiliyordu . Duvarlara da tırmanabiliyordu . Bibly ' nin acilen kaçması gerekiyordu . Yakalanırsa kim bilir başına neler gelecekti !
Bibly pencereye doğru yöneldi . Bulut olduğu için kolaylıkla uçabilirdi  ama yakında normale dönüşücekti .
Havada normale dönerse bu direk intihar olurdu . Pek fazla seçeneği olmayan Bibly pencereye gitmeye karar verdi . Sanki bir kedi gibi iyice gerildi ve sıçrayışını yaptı . Havada süzülüyordu ve neredeyse pencereye varmıştı . Uçmak çok huzur vericiydi . Bibly uçmanın verdiği huzur içinde kaybolmuşken bir şeyi fark etmedi , normale dönüşüyordu ! Çok hızlı bir şekilde düşmeye başladı . O kısacık hayatı gözlerinin önünden geçiyordu . Bir anda vücudunu bir şeyin kavrağını hissetti . Bu bir dokungaçtı !

Eğer beğendiyseniz destek olabilirsiniz . 🐹 🐙

Yorumlarınızı bekliyorum .

Bibly ve VectorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin