1- PAZARTESİ

101 4 1
                                    

İLK HİKAYEM UMARIM BEĞENİRSİNİZ.

İYİ OKUMALAR...

Lanet bir okul sabahına daha merhaba. Saat sabahın 7'si alarm kafamı şişirdi tabii ki de ayfon 5 o sert girişemem. Sakince alarmı kapatıp yatakta doğruldum. Tuvalete gidip rutin işlerimi hallettim. Formamı giyerek saçlarımı düzelttim uğraşamam öyle fazla veya makyaja gerek yok.

Hazırlanıp evden çıktım ve Simay'ı beklemek üzere evlerinin önüne geldim. Her gün en az 10 dakika bekliyorum. Hayır yani geç kalınca Deniz bayağı bir azarlıyor da. Tek bekleyince coolluğu bozuluyormuş hanımefendinin durakta. Neyse çıktı evden sonunda selamlaştık sarıldık salak salak durağa yürümeye başladık. Neredeyse okulun çoğu bu otobüse biniyor. Arka tarafa her zamanki yerimize kurulduk. Günün klasik konuşması başlıyor işte.

"Kızlar ya rüyamda benimkini gördüm yine" diye başladı Deniz evet burayı tabii ki de dinlemeyeceğim.

Sonra Simay unutmaya çalıştığı çocuktan bahsediyordu muhabbete katılma gereği duydum.
"Kızlar çok sıkıcısınız hadi okula geldik." diye uyarıp otobüsten indim. Coolluk yapayım derken yeri boyluyordum her neyse yehhu tören yok yine yırttım kontrolden.

Sınıfa çıkıp "Günaydın umarım ölürsünüz." demeyi ihmal etmedim en sevdiğim arkadaşlarıma.
Ne demek ilk ders matematik tabii ki uyuyacağım. Tenefüse girdiğimizde Burcu uyandırıyor beni. "Serraaağağağaağğaağ hadi tuvalete gidelim." diyor.

Ya bu tuvaletin tapusunu verecekler bize sonunda o olucak. Neyse gidiyoruz tuvalete giderken sevdiği çocuğu kontrol ettirmeyi unutmuyor hanımefendi. Tekrar sınıfa girdiğimizde dersin hocası geliyor. Bu arada ben 11. Sınıf öğrencisiyim biraz deli doluyumdur. İlişkim hiç olmadı olacağını düşünmüyorum aşka inanmam ve insanlara fazla güvenmem. Teneffüse giriyoruz kızlarla toplanıp sevdikleri beylerden konuşuyoruz.

"Bence böyle yapmalısın Simay yavrum" diye yardımcı olmaya çalışıyorum.
Sonra konu bana geliyor.
"Ee Serra hani enişte adayımız ?" diyor Deniz.
"Ne eniştesi ben böyle çok rahatım hem her erkeği kesmek daha cazip aşk yok." diyorum

"Bir gün gelecek ve sen birine aşık olacaksın öyle mal gibi kalacaksın." Diyor Burcu ve diğerleri bunu onaylıyor.

Yav he he bakışımı atıp önüme dönüyorum hoca geliyor. Dersin Müslüm hocaya olduğunu görüyorum. Anlamışsınızdır belki din hocası kendisi ama baya dalgaya alıyor bizimkiler falan. Ders baya gırgır şamata derken zil çalıyor ve aklıma gelen soruyla hocaya dönüyorum.

"Hocaaaağğğmmm" diyorum "Efendim kızım" diyor ve

"Şimdi biz din dersinden çıkınca dinden de çıkmış oluyor muyuz" diyorum.

Sınıftan yarı gülme sesi yarı lanet olsun esprine bakışı geliyor. Hoca da La Havle çekip gidiyor. Günün yarısı böyle saçma ve benim çocuk kesme çabalarımla geçiyor. Öğle teneffüsü kızlarla aşağıdayız ve bizim kızlardan birinin sevdiği de karşımızda. Çocuk egoist birisi ve yeri geldiğinde yüzüne vuruyorum.

Bizim kızların birazı kalkıyor. Etrafa bakınıyorum bir anda kızlara bağırıyorum. "Buuurrrcuuuuaaaağğağaağağ" doğal olarak çocuk da "Ne bağırıyorsun?!" diye atarlanıyor. "Sen bi egonu çek de konuşalım" diyorum. Ooo sesleri yükselirken kalkıp sınıfıma çıkıyorum.

Coolluk yaptım devamını getireyim derken 12. Sınıfların koridorundan geçerken biri çarpıyor. "İstersen bir daha çarp daha kolum kopmadı." diye isyan ediyorum. "Fazla laf yapma." diye şekil yapıyor uzun çocuk. Hadi ya şekillere bak. "Mevsiminden önce uyanmak sana pek yaramamış." diyip sınıfa doğru gidiyorum.

Alışığım böyle milletle dalaşmaya kızlarda geliyor. Tüm gün böyle sıkıcı geçtikten sonra eve geliyorum. Birkaç ödev tekrardan sonra yatıp uyuyorum.

LÜTFEN BEĞENDİYSENİZ VOTE VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN......

SAÇMA #Wattys2016Where stories live. Discover now