3- ZAMANLAMAN HARİKA

64 3 1
                                    

İYİ OKUMALAR.......

Baya da uyumuşum insan arkadaşını uyandırmaz mı be ne vicdansızlar 3 ders uyumuşum, neyse ki ders edebiyat da sıkılmıyorum. Teneffüs zili miydi o ? Allah Allah nidalarıyla kantine yardırıyorum. 

Evet kankalarım yine beni tanımıyormuş gibi yapıyor. Her neyse Ahmet abiden bir ice tea bir de püskevit istiyorum. Bahçeye çıkmak üzere ilerliyorum. Binanın kapısında kime rastlıyorum tahmin edin. Neyse çok kolaydı ya evet o gerizekalıya rastlıyorum.

Alt tarafı hayvan gibi çarptın bende laf ettim yani Amerikan dizilerine çevirmenin olayı neydi şimdi ? "Çekil de geçelim" diye imalı bir söz söylüyorum. Çocuk da piç smaylı yapıyor. He yavrum çok komiğimdir ama çıkmazsan o demir kapıyı sana sokmayı deneyebilirim. "

"Hadi ya çıkmazsam ne olucakmış?" diyor. Selam ben Serra'nın içindeki ejderha 1 dakika içinde söyleneni yapmazsan suratında bir takım değişiklikler olucak. Kolunu var gücümle itekleyip geriye sendelemesini sağlıyorum ve ilerliyorum. 

Kötü kadın gülüşümü atıp boş çardağa geçiyorum. Açım aç kendimi bastırmam lazım. Neyse kızlarla sohbet muhabbet derken sınıfa yol alıyoruz. Dersin ortasında nöbetçi geliyor ve beni müdürün çağırdığını söylüyor. Ne manaağğğ? Neyse çıkıyorum "Müdür beni çağırırken sinirli miydi?" diyorum. "Ne müdürü abla seni çağıran başkasıydı" diyor. Birileri benimle makara ediyor. Yav yine mi sen ben bu çocuktan kurtulamayacak mıyım diyorum ve La havle çekip ilerliyorum.

"Sen benimle uğraşmaktan vazgeçmeyecek misin ya?" Diyorum.

"Kış uykusundaki ayıyı uyandırmanın cezası olmalı ama değil mi ?" Diyor. "Öf ya cazibeme dayanamadın aşık oldun işte o yüzden bunu bahane ediyorsun." Diyorum. Baya güzel salladım çocuk bi kaldı. 1 dakika geçiyor yüzü garipçe ekşiyor. 2. Dakikadayız bir tokat geçiriyorum. 

"Napıyosun be ne aşık olması sadece eğleniyorum." diyor. Şimdi bana da şeytan diyor ki al bunun kafasını asfalta sür kıvılcım çıkart. Ama ben dinliyor muyum güzel kardeşim. "Git benim başımdan belanı benden bulma dertsiz başımı ağrıtma." Diyorum. 

Çok cool bir hareketle dönüp sınıfıma gidiyorum. Tenefüste kızlar toplaşıyor etrafıma "Niye çağırmış müdür seni?" Diye. Şimdi desem ki müdür değilmiş o bizim gerizekalıymış bunlar hemen ay bu çocuk senden hoşlandı mı ay enişte mi geliyor der. Ama 2 saniye içinde bir yalan bulamıyıcağım için söylüyorum. 

"Ne müdürü be şu salak 12'lerden var ya boyunun yarısını egosu oluşturan oymuş." dememle "Ayauaayağaüaüüyaayayy buu çooğğcukk senden hoğğşşlaanndıığğğğğğ keeğsiiğğğnn." diyorlar. Allah yarabbi bu nasıl cümledir be tiksindim hepsinden. 

Hemen uzaklaşıp telefonumdan müziğimi açtım. Bir de oyun baya eğlenceli şimdi napıyım. Neyse ki son ders artık eve gidicez çok sıkıldım zaten bugünde. Neyse ki o müthüşlü zil çalıyor ve okuldan çıkmaya hazırlanıyorum. 

Kızlarla yolum bir yerden sonra ayrılınca kulağıma kulaklığı takıp müziğimi açıyorum. Ama içimde bir his izlendiğimi söylüyor, etrafımı inceliyorum. Kimse yok ama neyin nesi bu his. 

Her neyse eve geliyorum anahtarımla kapıyı açtığım an bir el ağzımı bir el belimi kapsıyor. Bağırmama fırsat kalmadan kapı ardımıza kapanıyor. Lan bu çocuğun ne işi var bu evde. 

Zamanlaması da ne harika. "Bak şimdi annemle babam gelir başın derde girer defol git burdan" diyorum fakat aldığım cevapla kapak olmam bir oluyor "Annenle babanın 3 günlük iş seyahatinde olduğunu biliyorum ufaklık." diyor. İşte şimdi sıçtık..

LÜTFEN VOTE VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN........

SAÇMA #Wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin