13. kapitola

11.2K 492 0
                                    

Povídala jsem si s Bobem a všimla jsem si Alexe, jak odcházel z baru a v ruce držel lahev tvrdého alkoholu. Bylo mi fuk, co dělal, protože mě ranilo, co udělal.

Bobovi jsem řekla, že si jeho nabídku musím rozmyslet a dál už na mě netlačil. Takový rozhodnutí přeci nejde udělat ze dne na den. Ty prachy byly lákavé, ale ten otcův dluh mi za to nestál. Kdyby šlo o život, neváhala bych, ale tohle bylo proti mé cti, která mi ještě zbyla, když mě Alex odkopl z minuty na minutu.

S Bobem jsme se asi po dvou hodinách rozloučili a já si šla svojí cestou. Lily na mě volala za barem, abych přišla. Posadila jsem se na bar, ale dobrou náladu jsem neměla.

,,No Alex přišel na bar a pořád civěl tvým směrem. Hodil do sebe pár dvojitých panáků a pak po mně chtěl rovnou celou flašku a odešel. Zajímalo by mě, co mu přeletělo přes nos. " nadzvedla obočí.

,,A kam šel?"

,,Asi zpět do kanclu. Nechceš se na něho jít radši podívat?" 

Nechtěla jsem za ním chodit a ptát se ho, jestli je v pohodě. Potřebovala jsem nejprve vymyslet důvod, proč jsem za ním šla.

Ležel opřený hlavou o stůl a vůbec si nevšiml mé přítomnosti. Vypadal příšerně. 

,,Alexi?"

Něco naprosto nesrozumitelného zamumlal a spal dál. Lehce jsem jím zalomcovala, což ho trochu probralo.

,,Auu. Coo je?" opilecky zazpíval.

,,Měl bys jít do postele."

,,K tobě?" zakřenil se až začal škytat.

,,Ty chceš jít ke mně?" popošla jsem až k němu.

„Jestli už tam nemáš Boba." postavil se a trochu se kolíbal, takže se opřel dlaní o stůl.

,,Copak vadilo by ti to, jo?"

,,Hm..." zamručel a nadzvedl ramena.

,,Tak pojď, prosím tě." čapla jsem ho za ruku a táhla z kanclu, po schodech až ke mně do pokoje.

Nemohla jsem ho tam tak nechat. On pro mě udělal dost. Uložila jsem ho do postele, sundala mu boty a nechala mu jen tričko a trenky. Spal klidně na břiše a objímal polštář pod hlavou. Pohladila jsem ho po vlasech a dala mu pusu na spánek než jsem se uvelebila vedle něho. Jeho přítomnost mě hned uspala.

K ránu mě probudilo nejen příšerné chrápání, ale také jeho těžká paže přes můj bok. Trochu jsem se k němu přitiskla blíž až jsem zavadila zadkem o jeho erekci. Takhle by mě vstávání bavilo každý den. Jeho vůně, teplo i to chrápání mi přišlo dokonalé. 

Znovu jsem usnula a vzbudilo mě až světlo skrz žaluzie. Alex dál vyspával kocovinu, zatímco jsem se opatrně snažila vymanit z jeho náručí. Dala jsem si krátkou sprchu a pádila mu pro snídani. Věděla jsem, že to neocení. Nebyl na romantiku a vztahy. Já původně taková také nebyla, ale jeho přítomnost ve mně vyvolávala tyhle pocity. 


 Kdyby byl alespoň z části jako Adam, tak už by náš prapodivný vztah posunul výš. Možná že tvrdil, jak je mezi námi jen sex, ale proč by mu pak tolik vadil Bob?

Položila jsem mu čerstvou bagetu s výběrem sýrů a salámů na konferenční stolek a šla se trochu zkulturnit. Sotva jsem se dolíčila, už jsem zaslechla nějaké zvuky.


,,Dobré ranko." usmála jsem se.

,,Sakra, moje hlava." zaklonil hlavu zpět na polštář a držel se rukou za hlavu.

,,No dobře ses upravil." 

,,Hm bezva. Co jsem zase vyváděl?"

,,Copak ty si nic nepamatuješ?"

,,Paměť mi sahá do kanclu, dál už ani ň."

Váhala jsem zda mu mám říct, jak se ke mně mile choval anebo si to nechat pro sebe.

,,Celou dobu jsi spal, takže si nemáš ani co pamatovat."

Pomalu vstal, popadl vodu, aby se napil a všiml si připravené snídaně. Následně mi věnoval milý a děkovný výraz.

,,Čím jsem si to zasloužil?"

,,No vlastně ničím." dala jsem si ruce v bok.

,,Já vím, že jsem to podělal." uznal.

,,Hmm.."

,,Omlouvám se." podíval se na mě.

Lehce jsem se pousmála a odešla z pokoje. Nechala jsem ho samotného s jeho kocovinou a špatným svědomím.

,,Ahoj Nat, neviděla jsi Alexe?" zeptal se me Ralph hned u schodů.

,,Jo viděla, ale počkej si až ho přejde kocovina. Nevypadá zrovna fresh." 

Začal se smát a kroutit hlavou.

,,Dneska bude tady v klubu večírek. Pořádá ho sám Gustavo, ale proč netuším. Jsi pozvaná." 

,,Mám to Alexovi vyřídit?"

,,Jistě ti to udělá větší radost než mně a on to radši uslyší od tebe než ode mě." zazubil se.

Vypadal, jako by měl něco za lubem, ale nijak zvlášť jsem si ho nevšímala a vrátila se zpět do pokoje.

Alex se zrovna sprchoval. Snídani celou spořádal, což mě potěšilo. Odnesla jsem zbytek do kuchyně a vrátila se k Alexovi. Vycházel z koupelny, měl jen džíny s rozepnutým páskem a sexy rozcuchané vlasy. Nedalo mi to a musela si ho prostě prohlédnout. 

Všiml si toho a šibalsky se usmál. Seděla jsem na posteli opřená o ruce a vyloženě hypnotizovala jeho tělo. Očima jsem sjížděla od mokrých vlasů až po jeho rozepnutý pásek. Přišel ke mně a naklonil se nade mě.

,,Proč se na mě, zatraceně, tak díváš?"

,,Protože jsi zatraceně sexy." zaklonila jsem hlavu a podívala se mu do očí.

,,Sundej si to nebo to z tebe servu." zašeptal mi do ucha.

Usmála jsem se a stáhla ho za řetízek na sebe. Strčila jsem mu jazyk do pusy a začala mu pomáhat z kalhot. Nebránil se, naopak mi i přes halenku tiskl v dlani ňadro.

Nedočkavě jsem se snažila dostat do jeho boxerek, zatímco celý voněl po sprchovém gelu a já umírala touhou se ho zase dotýkat. Hltavě mě líbal a nedalo  mu příliš práce ze mě tu krátkou sukni svléknout. Hrotem prstu přejel po mém rozkroku přes tenkou látku kalhotek až jsem se zprudka nadechla. 


Nějaké knoflíčky ho vůbec nezajímaly. Rozletěly se po celém pokoji až to zacinkalo. Dychtivě se zakousl do mého ňadra přes látku podprsenky, což nás oba rozesmálo.


Okamžik se věnoval mému krku a pak se sesunul níž. Brouzdal jazykem okolo pupíku a mířil ještě níž. Když se jeho teplý dech prosákl tenkou látkou kalhotek, myslela jsem, že začnu křičet slastí tak nahlas, že nás uslyší celé kasíno.

Nejen dech mi dělal dobře, ale i jeho jazyk se snažil kopírovat lem kalhotek, dokud je neodstrčil, aby lépe dosáhl až na holou kůži. Zakňourala jsem vzrušením, když se mě dotkl špičkou jazyka. Byl tak horký a já myslela, že se rozteču. 


,,No tak, kotě, udělej se mi." zamručel slastně a pak začal sát.

Nebyl daleko od pravdy. Byla jsem celá napumpovaná a narůstající horkost v mém klíně už se nedala vydržet. Neuvědomovala jsem si, že hlasitě vzdychám a kníkám než jsem dosáhla vrcholu.


Životní prohraKde žijí příběhy. Začni objevovat