1. kapitola

25.2K 682 5
                                    

,,Ach bože! Bylo to úžasný!"

,,To ty jsi úžasná." usmál se na mě a já se zamračila.

,,Sakra Adame, přestaň s těmi kecy!" zvedala jsem se z postele a začala se oblékat.

,,Proč nemůžeme být jako normální pár?"

,,Já taková nejsem a říkala jsem ti to asi stokrát."

,,Připadám si jako idiot."

Hodila jsem na sebe tričko a podívala se na nahého zelenookého blonďáka ležícího na posteli. Byl to kluk, se kterým jsem jenom spala. On žádal víc a já mu víc dát nemohla. S Adamem jsme se znali asi rok a ten problém byl ten, že jsem ho nemilovala. Šílela jsem jen po jeho těle.

Doposud jsem byla přesvědčená, že mým životním snem byl být novou ženou otcova přítele Erica Nelsona. Jeho momentální žena byla totální kráva a nedokázala mu dopřát nezapomenutelný sex jako já. Jenže já nebyla hloupá a pochopila jsem, že s rozvodem to nemyslel vážně.

Cestou domů jsem byla dost naštvaná a přemýšlela nad tím, jak se mi v životě poslední dobu všechno hroutilo. Nejenže mi dělal můj kamarád vztahové návrhy a já ho nestačila odhánět, ale navíc byl můj otec denně v kasínu a snažil se vydělávat zpět ten balík, který už tam nechal.

Tak že ihned po příchodu domů mě šokovala přítomnost tří frajerů, kteří byli roztažení na pohovce.

,,Co tu chcete?" přehodila jsem si žvýkačku na druhou stranu pusy.

,,Kde je Camil?"

,,Co je vám do toho." odsekla jsem.

,,Tak pozor na pusu, holčičko." zvedl výhružně ukazováček jako by mi chtěl nahnat strach.


Vytáhl bouchačku, kterou měl za opaskem a začal na mě mířit. Během chvíle dorazila matka z kuchyně a celá vyděšená nesla svoji peněženku. Začala z ní tahat všechny peníze včetně drobných mincí a vysypala je na konferenční stolek.

,,Víc nemám." začala brečet.

,,Kolik?" zašklebil se tlustý plešoun uprostřed.

,,Tři stovky."

Matka dál klečela a brečela. Věděla jsem, že měl otec dluhy, ale že si jednou přijdou až k nám domů, to už byl extrém.

,,Kde je Camil?" zajímal se znovu špekoun.

,,Opravdu nevím." odpověděla matka.

,,Neodejdu bez svých prachů!"

,,Vím kde je." práskla jsem otce.

Otce mi bylo líto. Celé dny pracoval, aby uživil mojí matku, která akorát uměla všechny ty prachy zase vzít a rozfrcat je za kraviny. Jeho největší vášní se stal hazard. Přátelil se s nějakým blbem, který vlastnil kasíno a otec tam často hrál poker. Jenže se mu poslední půl rok vůbec nedařilo a jeho dluh se neuvěřitelně navyšoval. Nechtěla jsem, aby se trápil i můj mladší bráška Mat. Ve škole dokázaly být ostatní děti fakt zlé. Nedovedla jsem si představit, že bychom přišli i o dům.

,,Tak mi ho přiveď!" přikázal mi.

Na podpatku jsem se otočila a vyrazila hledat mého otce. Věděla jsem, že bude v Casinu Diamant pár minut od domu. Nikdy jsem tam nebyla a doufala jsem, že tam bude, kvůli matce a té bouchačce, co měli frajeři za opaskem.

Otevřela jsem obrovské kovové dveře a uvítal mě snad třímetrový bouchač v obleku. Vůbec se na mě neusmíval, jak jsem původně čekala. Naopak se zajímal, proč jsem přišla.

Životní prohraWhere stories live. Discover now