3.

16 1 1
                                    

Na weer eens een rot les uur wiskunde te hebben gehad loop ik samen met Sterre Mecurdi het grote school gebouw uit. Eindelijk uit. Een gevoel van vreugde gaat door m'n hoofd heen. Ik loop naar m'n fiets en zie dat Max Placeck op me wacht. Ik ben er stiekem heel erg blij om, wand ik was bang dan hij lang boos op me zou blijven. Ik loop naar Max toe en wil hem een kus geven op z'n zachte lippen, maar hij draait zich weg. Wat is er vraag ik een beetje bang? M'n oma is overleden... Zegt Max Placeck.
Ik weet niet wat ik hoor. Wat zielig voor hem, ik geef hem een knuffel en met m'n vingertoppen veeg ik z'n tranen weg. Ik moet gelijk aan m'n eigen om denken die op sterven ligt. Vo medelijden kijk ik naar Max. Ik moet gaan zegt hij, hij knikt en geeft me een kusje op m'n wang. Hij loopt naar z'n fiets en fietst snel weg.

De hele weg naar huis denk ik alleen maar aan Max, wat zielig dat z'n oma dood is. Als ik m'n fiets zoals gewoonlijk in de schuur heb gegooid, voel ik meteen dat er iets niet klopt. Door het beslagen keukenraam zie ik m'n moeder huilen. Snel loop ik naar de deur nieuwsgierig wat er is. Als ik binnenkom pakt Mandy Whinehouse me meteen vast, ze knuffelt me Zo hard dat ik geen lucht krijg. Ik knuffel terug en vraag voorzichtig: wat is er mam? Je oma.... Je oma...je oma is overleden....die rot kanker veroorzaakt zoveel problemen...zegt Mandy terwijl de tranen blijven komen. Ik weet niet wat ik hoor en ik voel dat m'n ogen zich vullen met tranen, oma, mijn oma!nu snap ik waarom Max zo overstuur was vandaag. Het komt niet in me op dat het wel heel toevallig is dat zijn oma is overleden vandaag aan kanker, en die van mij ook aan kanker vandaag. Ik laat me moeder los en ren naar m'n kamer waar ik me vol op m'n bed stort. Ik huil zolang dat m'n ogen opgezwollen zijn en m'n wangen wit zien.

Het is woensdag morgen, woensdag morgen van de begrafenis, woensdag morgem dat ik afscheid moet nemen van m'n lieve oma.ik pak Eem zwart jurkje en een zwarte panty. Ik doe m'n blonde haar in een vlecht en loop de trap af. Tim Whinehouse heeft een zwarte blouse aan met een spijkerbroek van Jack en Jones. Mandy draagt een zwart kante jurkje van Chanel met hoge zwarte hakken en een hoed. Ik heb me voorgenomen vandaag niet te veel te huilen wand iedereen vind het erg, en anders ben ik zo'n aandacht trekker die alle aandacht opeist . We stappen in de auto. John De chauffeur B brengt ons naar de begraafplaats. Als we aankomen, zie ik daar iemand die ik totaal niet hier had verwacht...

Cliffhamger😂🔥🎉😚

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 17, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Laatste wensWhere stories live. Discover now