3

1K 170 114
                                    


"İçecek bir şeyler ister misin?" La Lisa evin anahtarlarını mutfak masasına bırakırken evin duvarlarında ki garip çizimleri ve tabloları inceleyen Jungkook kendini koyu yeşil renkli yumuşak koltuğa bırakmıştı. "Viski iyi giderdi."

"O kadar sert takılmıyorum Jungkook. Elimde sadece votka var ve bir de, kahve?"
Demişti Lisa gülerken.

"Sen hangisinden içmek istersen onu getir Lisa." Diye cevaplamıştı Jungkook sırıtırken.

"Pekâla, kahve yapıyorum." Lisa onun birlikte geçirecekleri her saniyede ayık olmasını istiyordu. En azından Lisa'nın midesine olan yolculuğuna kadar Jungkook'un bilinci açık olmalıydı.

Genelde işini şehirden uzaktaki evinde görmeyi seviyordu fakat bu sefer şehrin içinde ki evinde halletmek zorundaydı. Çığlıkların duyulmaması için onu yalıtılmış yatak odasına götürmeliydi. Kafasında şimdiden kurbanını etkisiz hâle getirecek bir olan kurmaya başlamıştı. La Lisa midesinde ki volkanın giderek daha da güçlenip onu yakmaya başladığını ve bir an önce bir şeyleri ya da birini mideye indirmesi gerektiğini biliyordu.

Öte yandan Jungkook'un kalçaları fazla lezzetli ve etli gözüküyordu. Lisa ilk önce poposundan başlayacağını aklının bir köşesine not etti.

"Sanırım sanatla ilgileniyorsun? Bu tabloları sen mi yaptın?" Lisa kahveleri sehpanın üzerine bırakırken gülümsemişti. "Hayır, bir arkadaşımdan satın aldım."

"Arkadaşın bayağı yetenekliymiş. Sadece resimlerin üzerindeki kırmızı lekeler ve çizgiler tuhaf duruyor." Demişti Jungkook önündeki kahveden ilk yudumunu alırken. Evet Lisa'nın bir önceki kurbanı fazlasıyla yetenekliydi, Jungkook o kırmızı lekelerin ondan bir önceki adama ait olduğunu bilseydi ne yapardı acaba?

"Resimleri bayağı beğendin, sanırım tablolarla ilgileniyorsun?"

"Ben zaten sanat fakültesinde okuyorum, ressam olacağım." Demişti Jungkook koltukta dikleşirken. Sanatla ilgilenen kızlara bayılırdı.

"Öyleyse çizimde çok iyi olmalısın. Şahsen.." Lisa, Jungkook'a yaklaşırken fısıldamıştı. "Benim vücudumda da yeteneklerini göstermeni isterdim." Parmakları Jungkook'un yanağında daireler çizmeye başlamıştı. "Senin dilin fırça olurdu benim tenim ise tuval."

Jungkook, Lisa'yı kendine çekip kucağına oturturken fısıldamıştı. "Desene hayatımda yaptığım en mükemmel tuval olacaksın."

Lisa'nın kahkahaları Jungkook'un şehvetli öpücük seslerine karışıyordu fakat Lisa'nın ki kesinlikle şehvetten değildi.


diabolus ↻ la lisa manoban ✓Where stories live. Discover now