Chapter 8

898 17 2
                                    

Vera p.o.v.

' oke doe je ogen maar open!'

'SUPRISSEEEE' gilde al m'n vrienden 'Oww jongens wat een verrassing!' Stamelde ik. 'Allemaal voor mij?' 'Jaa' zei Niall, en ik gaf hem dankbaar een kusje op zijn wang. Want vandaag ben 16! Eindelijk de grote 1. 6. 'Cadeautjes tijdddd' gilde Louis 'Ahw echt waar?' Van Louis en Eleanor kreeg ik een i love Niall trui, hahah Wat hebben we daarom gelachen alleen Niall en ik moesten een beetje blozen. Van Zayn, Harry, en Liam kreeg ik een Spabon. Heerlijk lekker een modderbad en een massage! En van me 3 beste vriendinnen had in die super leuke outfit gekregen die ik zooo graag wou kopen maar niet kon betalen. Nadat ik iedereen had bedankt gaf Niall mij nog een klein pakje. Ik maakte het open en er zat een heel mooi gouden kettinkje in, 'wil je mijn vriendinnetje zijn' stamelde hij. 'Niall.... Maar natuurlijk wil ik dat, dit is het beste verjaardags cadeau ooit!' Ik gaf een hele grote zoen, en we hoorde de rest allemaal klappen en fluiten. Ongelofelijk Niall horan was mijn vriendje! Nadat we allemaal honger kregen besloten we om allemaal uit eten te gaan, dus gingen de meiden allemaal naar onze kamer en gingen ons klaar maken. Omdat ik jarig ben mocht ik gelukkig het eerst douche! Toen ik klaar was met douche deed ik m'n nieuwe outfit aan die bestond uit ; Een turkooise jurkje met een paar mooie hoge hakken, niet te hoog anders ben ik langer dan Niall. Jinke deed m'n make-up en Eleanor m'n haar. We liepen allemaal naar beneden en alle jongens stonden met open monden te kijken, Niall zei als eerst 'wauw, je bent echt prachtig!' Ik bloosde en gaf hem gauw een kusje. Eenmaal in de taxi vroeg ik waar we heen gingen. 'Een restaurant' antwoordde Harry heel droog. 'Ja dat snap ik ook wel...' Zei jinke 'welk restaurant blijft nog een geheimpje' zei Niall. Toen we eindelijk waren aangekomen, zagen we dat het een niet al te groot restaurantje was maar super romantisch!. Er stond een grote portier die vroeg 'hebben jullie gereserveerd?' 'Ja onder de naam Horan.' 'Ja is goed jullie mogen doorlopen.' Wat was dit een romantisch restaurant zeg! Overal stonden kaarsjes en er stonden allemaal rozen op de tafel.

We zaten aan een tafel met z'n alle dus met ze 10e. Na met z'n alle te hebben gegeten, gingen we weer terug naar huis, in de taxi zei ik tegen de rest. 'Jongens dit was echt een top verjaardag ik ben echt super blij met jullie!' Niall keek me lief aan en gaf me toen plotseling een zoen, maar toen hoorde we Louis schreeuwen 'JONGENS NIET IN DE AUTO WE ZIJN BIJNA THUIS!' iedereen moest lachen en ondertussen waren we alweer thuis aangekomen. Toen we met z'n alle naar de woonkamer liepen zeiden Louis en Eleanor dat ze al naar boven gingen, jinke en Zayn deden hetzelfde net als Moska en Harry, Liam en Danique besloten om nog even een filmpje te kijken met z'n 2e. Niall fluisterde in m'n oor; 'ik heb nog een verrassing voor je' hij keek heel ondeugend en trok me mee naar boven.

Hij had het bed op het balkon gezet met allemaal kaarsjes erom heen! Ahw wat was dit romantisch! Ik gaf Niall en lange zoen en zei toen dat ik even me spulletjes van me eigen kamer ging halen, hij knikte en liep naar de badkamer.

Ik klopte op de deur want ik hoorde de hele tijd gegiechel uit de kamer komen. 'Binnen?' Zei een jongens stem. Het waren Zayn en jinke, hij gaf haar de heletijd kleine kusjes in der nek, daarom moest ze zo giechelen. 'Waarom ben je niet bij Niall is er iets mis?' 'Nee hoor ik kom alleen even me spulletjes halen die ik nodig heb voor vanavond en dan ga ik weer terug.

Ik pakte me pyjama en ging naar de badkamer, k trok me pyjama en sloffen aan en ging weer naar Niall's kamer.

Niall p.o.v.

Ze was echt super blij met haar cadeau! En ze is nu eindelijk m'n vriendin! Natuurlijk had ik nog een verrassing voor haar, dat was natuurlijk dat Liam had geholpen me bed op het balkon te balkon te zetten en de kaarsjes aan te steken. 'Wauw wat is dit lief!' Ze ging haar spulletjes pakken en zou daarna weed terug naar mij komen. Ik kon me geluk niet op!

Daar kwam ze aan... Ze is zo mooi, ze is van mij. Ze gaf me een knuffel en een zoen.

We liepen samen naar het bed, ik tilde haar op het bed en pakte toen me gitaar.

Ik speelde little things voor haar. Ze zei 'Niall, je bent echt een schat!' Ik ging naast haar liggen en we keken nog samen naar de sterren.

'Ik hou van je' hoorde ik haar zeggen 'ik hou ook van jou' en zo vielen we samen in slaap

Een leuk schoolreisje...Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu