Kelamı Kibar

401 23 6
                                    

Yeni çalışmamızdan selamlar olsun!

Kalbinin atışını, dizelerin ahengine uyduran şiir tutkunları için şiirin zamansızlığın içinde sonsuzluğa karıştığını biliyoruz. Profilimizde şiir yazmayı seven şairlerimiz kadar okumaktan keyif alan kullanıcılarımız da var. 

Hayatının bir noktasına şiiri kondurmuş herkes için zihninin bir köşesinde, kalbine dokunmuş o dizeler yeniden canlanır. Bazen sokakta yürürken tüm karamsarlığa inat mücadelesini bırakmadan kaldırım taşlarından filizlenen bir çiçekte, bazen masmavi gökyüzünün özgürlüğünde kanat çırpan martılarda, bazen uçurtmasının ipini kaçıran bir çocuğun telaşında, bazen pencere dibinde sevgilisini bekleyen bir aşığın göz bebeklerinde yeniden anlam kazanır o kelimeler. 

Bu çalışmamızla sizlerle işte o hiç unutmadığımız, ansızın kalbimize süzülen, bambaşka hatıralara bizi götüren ve bambaşka anlarda kapımızı çalan en sevilen şiir alıntılarını paylaşacağız

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu çalışmamızla sizlerle işte o hiç unutmadığımız, ansızın kalbimize süzülen, bambaşka hatıralara bizi götüren ve bambaşka anlarda kapımızı çalan en sevilen şiir alıntılarını paylaşacağız. Edebiyatın sonsuzluk çizgisinde geçmişe dönüp yeniden her duyguyu hatırlamayı ve belki de kötü bir gün geçirirken bu dizelerle umut bulmayı, yalnızlığımızı dağıtmayı umuyoruz. 

Dileriz bu alıntılar, sizlere de huzur kattığı kadar ilham olur ve şiir paylaştıkça çoğalmaya, okundukça umut dağıtmaya devam eder. 

Dünyanın tahtına kurulmuş şiirlerin yansımasında keyifli okumalar dileriz.  

Sevdiğiniz alıntıları buraya bırakabilirsiniz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Sevdiğiniz alıntıları buraya bırakabilirsiniz.

KelamkibarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin