A venit iarna si pe facebook.

923 64 12
                                    

In primul si in primul rand vreau sa urez un calduros ,,La multi ani" celor care poarta numele de Nicolae/Nicoleta.

1. De 2 zile (de cand a inceput sa ninga) apar diferite statusuri pe Facebook gen ,,Ningee, da like daca si la tine ninge" ; ,,In sfarsit ninge" ; ,,La voi ninge? La minee daa. Ninge cu galeata. Din c eoras sunteti? Catd de mare e zapada?". (Aici greselile gramaticale nu sunt facute de mine, asa am gasit textul asa l-am scris")

Revenind la subiect...Oameni buni, toata lumea are ferestre, nimeni nu sta in cort. Oricine poate vedea ca afara ninge nu trebuie sa puneti voi statusuri pe Facebook .

2. In cursul zilei de astazi, mai multe pagini de pe Facebook, dar si diferite persoane pun statusuri cu intrebarea  ,,Ce va adus mosul". Nu cred ca ar interesa pe cineva, dar aceasta intrebare este pusa doar pentru a se lauda si el/ea la randul sau.

De exemplu: o pagina cunoscuta de pe Facebook a pus urmatorul status ,,Eu am primit de la Mos o tableta Samsung Galaxy TAB 2, tu ce ai primit?". Este clar ca individul vrea doar sa se laude.  Raspunsurile? Au venit imediat:

-Wow hai sa ne laudam.Mosu' mi-o adus 5 majorete care au dansat in fata mea,si dupa le-am luat in camera la mine,si le-am sadisfacut;). Pe cine crezi ca il intereseaza ce ai primit tu,sau eu..(cred ca asta a fost cel mai inteligent)

-asa si ce? te mandresti?

-o tableta de ciocolata

-Copill rasfatat de parinti.

-saracu... si-a luat tableta si tre sa ne povesteasca pe fb

Cam atat pentru partea asta.

Astept pareri.

NoName.

Despre Facebook si altele...Where stories live. Discover now