3 Bölüm

28.8K 1K 79
                                    

Arabanın asfalt da çıkardığı ses ve benim arabanın önüne doğru yalpalanmamla geldiğimizi anladım. Patron adam(!) Sinirle arabadan indi ve benim kapımı açıp beni kolumdan tutarak dışarıya sürükledi. Fakat geldiğimiz yer ne bir orman,ne bir depo ne de bir ara sokak sadece fazlasıyla büyük bir ev hemde bayağı büyük bir ev. Ben böyle düşünürken evin kapısına gelmiştik. Bu adam beni hani öldürüyodu la.

"Hani sen beni öldürüyodun lan?" Dedim sakince o ise beni dinlemeden kapıyı çaldı. Kapıyı 40-45 yaşları arasında bir kadın açtı ve şöyle seslendi

"Hoş geldiniz Poyraz Bey" dedi gülümseyerek.  Demekki bizim patron bozuntusunun adı Poyrazmış. Bende artık sabrım taşarak konuşmaya başladım

"Ya bak poyraz mısın nesin!! bilmem ama beni ne hakla evine getiriyon sen beni?!?" Dedim sinirle artık yetti be adam öldürüyo tamam,beni ikiz dingillere kovalatiyo ona da tamam sonra beni kolumdan sürükleyerek arabaya fırlatıyo hadi neyse onada tamam ama bu kadarıda fazla la adam kalkmış beni evine götürüyo. Poyraz hizmetli olduğunu düşündüm kadına kafa hareketiyle 'git' yaptıktan sonra kadın gitti. Kadın gittikten sonra bana kafasını dönerek.

"Senin dilin çok uzadı küçük hanım!!"dedi tıklayarak poyraz. Bu adam kendini mafyamı sanıyo.

"Pardon ama sen kendini ne sanıyon kötüler kralımı,acımasız bir sadist mi yoksa yeraltının en korkunç mafyasımı?!? Hı" Dedim bağırarak ve kolumu kurtarmaya çalışarak. Adama bak ya yüzüme bakarak pis pis sıkılıyo bak ben bu adamı harbi harbi döverim -o nasıl oluyorsa artık-.

"Bende hepsi var şeker kız" dedi sahte gülümsemeyle. Ama buda fazla oluyo haa yetti be. Kolumu bir hışımla çektim ve kolumu kurtardım andırdan yüzüne yaklaşarak.

"O zaman bak bana kötü adam ben senin bildiğin kızlardan değilim!!haa illa diyosun zoru oynarım bizde zoru oynarız" dedim dişlerimin arasından sinirle konuşarak. O da benim yüzümü inceliyordu sanki her mimiğimi aklında tutmak kazımak istercesine. Poyraz kaşlarını alayla havaya kaldırarak ve dudağının sol kenarı yukarıya doğru kıvrılarak.

"Demek benim sert kızım zoru seviyo ha" dedi alayla. BENİM KIZIM, BENİM SERT KIZIM,BENİM, KIZIM. Ne diyo lan bu.

"Ne diyon lan sen ben senin kızın değilim bana bak sen kimsin ki beni sahipleriniyosun it!!" Dedim elimi tehditkar şekilde sallayarak ve bağırarak. Poyraz sinirden kıpkırmızı oldu. Ben daha ne olduğunu anlamadan yanağımda bir sızı ile yere savruldum. Şu yaşıma kadar kimseden tokat yememiştim ve şu anda yerde tepkisizce başım sola doğru bakarak oturuyorum.


Evet kısa oldu ama arkadaşım istedi diye yazdım (Elçin sayesinde-cici kız senle okulda görüşcez-)

.MAFYA.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin