Шехзаде

46 2 0
                                    

Коли Кесем проводила ретуал то виявилося, що Нурбанур вагітна і тепер на світ з'явився син Селіма і Нурбанур.
- Твоє ім'я Мурад, твоє ім'я Мурад, твоє ім'я Мурад!-сказав султан Сулейман.
- Вітаю з народженням шехзаде Нурбанур!-сказала Кесем коли вона і Нурбанур залишилися самі - Сподіваюся це не єдина дитина яку ти подаруєш династії!
- Не хвилюйся так і буде!-сказала Нурбанур.
Кесем вийшла залишивши Нурбанур саму.
РOV Нурбанур
Щоб їй пусто було. Ніби знає, що я більше не можу мати дітей. Мурад моя перша і остання дитина. Повитуха сказала, що моя матка пошкоджена і я більше не зможу мати дітей. Це кінець для мене. Якщо не буде ще шехзаде то Селім відвернеться від мене і я можу не посадити Мурада на пристол. Стоп про що я думаю? Нехай там як я зможу подарувати династії ще султанш і шехзаде. 
Кінець POV Нурбанур
POV Кесем
Я зробила так, що крім Мурада в неї не буде дітей. Селім скоро охолоне до Нурбанур і це остаточно її доб'є. Я змінила канон проте впевнена, що роблю все правильно. Хоча це не дивно я відьма і роблю все, що можу. Нещодавно я дізналася, що вагітна. Скоро на світ прийде новий член династії. Я народжу здорову дитинку. І я буду дарувати їм любов таку яку може подарувати лише мама. В мене багато планів які повністю здійсняться. Наступна епоха буде Баязида, а потім буде епоха нашого сина. Я зроблю все, щоб брат не вбивав брата. І я маю діяти якщо хочу цього.
кінець POV Кесем

Величне століття. Нова володаркаWhere stories live. Discover now