2

95 2 0
                                    

РОV Хатідже

Я Софія дівчина із 21 століття потрапила в 16 століття, а все через те, що побажала неправильне бажання на свій день народження і тепер я втілі тринадцятирічної дівчинки. Я маю стати фавориткою шехзаде Баязида, шехзаде хто має померти у боротьбі за пристол. Проте я не дам цьому статися бо я не хочу бачити як Селім і його тупі нащадки знищують все, що зробили їх предки.
  Мене навчають найкращі вчителі. Я даю великі надії для Хюрем султан.  Проте мені слід противостояти Нурбанур та я маю перевагу, я знаю історію, володію магією і знаю те, що Нурбанур не вірна Селіму. Я переможу і стану великою султаною. Я зроблю все можливе і неможливе. Тут я не буду простою дівчинкою, а буду великою жінкою. Скоро я і дівчата будуть розважати шехзаде. Несрін, Нурай, Турай, Аслі і Айше підуть до шехзаде Селіма, а я, Джема, Есма, Фахрія, Нана і Айгуль підемо розважати шехзаде Баязида.
Що ж сьогодні я підкорю серце шехзаде раз і навіки.
  Мене я вдягнена в

я виступатиму остання і виступ мій соло

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

я виступатиму остання і виступ мій соло.  Я буду робити все щоб отримати владу.

Величне століття. Нова володаркаWhere stories live. Discover now