Drugi Krug

120 8 3
                                    

Dragi naši umjetnici,

obavještavamo vas o završetku prvog kruga i početku drugog. Prvi krug je završen i objavit ćemo pobjednika u sljedećem poglavlju 30. rujna/septembra u 14 sati.

U drugom krugu ćemo primati opise vaših priča!

Vaše opise možete poslati na službeni mail:

lal.wattpad.natjecaj@gmail.com

Uz traženi opis potrebno je poslati vaše korisničko ime na wattpadu, naziv djela i razlog zašto se prijavljujete. Također, bitno je da slijedite i poštujete sva pravila i uvjete koji su navedeni u poglavlju pod nazivom "O natječaju".
Redom kako ćete slati prijave i tekstove na mail u ovom istom poglavlju nalaziti će se i vaše korisničko ime kao potvrda da sudjelujete u natječaju u drugom krugu. Prijave se primaju do 15. listopada/oktobra 2020. do 23:59. Ukoliko pošaljete prijavu, a vaše ime ne bude u ovom poglavlju budite slobodni poslati nam poruku ili mail ili ostaviti komentar ispod kako bi vas dodali na listu natjecatelja.

Pobjednik drugog kruga (kao i kod prvog) dobit će promociju na našem službenom profilu @balkannatjecaj2020 i promociju na instagram profilu pod nazivom "balkannatjecaj2020". Također, možete i zapratiti instagram profil ukoliko imate, ali nije obavezno. Pobjednik će dobiti i bedž kao potvrdu da je pobijedio u drugom krugu ovog natječaja koji će moći zalijepiti na svoju knjigu. Obavezno je da opis s kojim se prijavljujete bude objavljen. Možete poslati samo jedan opis knjige. Neovisno o temi, bitno je da opis ne sadrži vulgaran sadržaj ili prostote te nikakav nasilan sadržaj.

Također, kako biste pobijedili bitno je i da promovirate ovaj natječaj zbog glasova i komentara koji mogu biti upućeni vama i donijeti vam pobjedu ovog kruga. Krug će završiti 1. studenog/novembra te će s početkom trećeg kruga biti objavljen pobjednik ovog kruga.

Želimo svima svu sreću i dobru zabavu.

Ambasadori balkanskog natječaja 2020.

Riječ po riječ - Balkan Wattpad Natječaj 2020. Where stories live. Discover now