7 • susmayan telefonlar

385 47 120
                                    


••

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


🎶 stray kidsYOU CAN STAY



HYUNJIN, şu on dokuz yıllık hayatının en verimli üç haftasını geçirmekteydi. Mutluluktan uçuşa geçmesine az kalmıştı. İçi içine sığmıyordu genç oğlanın.

Koç Nam tabii ki ağzına sıçıyordu—aksini beklemesi bile hataydı zaten. Antrenmanlar ağırdı, sürekli bir koşuşturma hâlindeydi ancak bu tüm bu nefes kesen koşuşturmacalar silsilesi sonunda rayına oturmuştu. Bir rutin tıkırında ilerliyordu günleri. Antrenman, okul, yine antrenman, akademi, ev.

Vücudu erken kalkıp geç yatmalara zor da olsa alışmıştı—hâlen üzerinde bir yorgunluk oluyordu sabahları ancak çift çekim espresso'nun derman olmayacağı dert yoktu—. Artık daha seri hareket ettiği için antrenman sonrası aldığı duşun ardından kılık kıyafetine çeki düzen verebiliyor ve şükürler olsun ki insana benzer şekilde toplum içine çıkıyordu.

Önündeki test kitabının sonundaki soruyu da işaretledikten sonra sabırsız bir hareketle sayfayı çevirirken tam yanındaki sırada kendini ders çalışmaya kaptırmış Miyoung'a göz ucuyla baktı.

Bu kızda mucizevi bir şeyler vardı resmen, Hyunjin bir türlü bu duruma anlam veremiyordu. Etrafındaki insanlara öyle bir aura yayıyordu ki, sanki önüne çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşıp dilediğiniz hedeflere ulaşabileceğinizi iliklerinize kadar hissediyordunuz. Siz konuşurken sessizce dinliyor,—arada biraz utansa da—göz teması kurmayı unutmuyor ve olabildiğince nokta atışı cümleler kurmaya gayret ediyordu.

İnsanların içinde barındırdığı potansiyeli görebilmekte biraz başarılı sayılırım demişti Miyoung, Hyunjin'e. Onun bu mütevazi tavırları akla zarardı zaten. Ben sadece ileri gitmen için seni azıcık ittiriyorum. Yol alan sensin.

Ben böyle bir öğrenci olsam herkese toz yuttururdum, diye düşünüp kendi kendine eğlendi genç yüzücü.

Geçenki mesajlaşmalarından sonra Miyoung'u daha dikkatli incelemeye karar vermişti Hyunjin. Tanımadığı insanlara karşı kendini adeta kapalı bir kutu gibi tutan fakat yakınlarıyla beraber olduğunda adeta yüzünden gülümsemenin kaybolmadığı küçücük bir kız çocuğuna dönen Miyoung onda büyük bir merak uyandırıyordu dürüst olmak gerekirse.

Artık okulda her gittiği yerde sık sık gözüne çarpmaya başlamıştı genç kızın varlığı. Sanki daha öncesinde aynı okulda değillermiş gibi hiç farkında olmadığı Bang Miyoung, Hyunjin'in girdiği her ortamda fark ettiği ilk kız oluyordu. Yakın arkadaşlarıyla şirin tavırlarla şakalaşırken ondan gözünü alamadığı vakitler çoktu, genelde Aerim'in nereye bakıyorsun lan sen? diye çıkışacağını sol meme ucunda hissedip kimseler işkillenmeden paçayı son raddede kurtarıyordu.

F = m.a | hwang hyunjinWhere stories live. Discover now